GÜLEN YÜZLER DERNEĞİ YÜZ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

GÜLEN YÜZLER DERNEĞİ YÜZ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Koronavirüs ile mücadele kapsamında "Evde kal” çağrısına uyan çocukları Gülen Yüzler Derneği sürpriziyle mutlu etti.

 

Erzurum'da 2018 yılında kurulan ve ihtiyaç sahibi ailelerin tespit ve ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan Gülen Yüzler Derneği,  sokağa çıkma yasağı bulunan Erzurum'da ikamet eden çocuklara kitap ve oyuncak hediye etti.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle sokağa çıkamayan özellikle dar gelirli aileler başta olmak üzere şehrimizde yaşayan mülteci ailelerin çocuklarının evde kal çağrısına riayet ettikleri için ödüllendirmek ve kitap okumaya yönlendirmek için önceki gün şehrimizin kırsal mahallelerinde ev ev dolaşarak çocuklara kitap ve oyuncak hediye ettiler. 

Gülen Yüzler Derneği Başkanı Fulya Yürek ve beraberindeki Dernek yetkilileri, “Çocuklarımız bizim gözbebeğimizdir. bu zor dönemde evde kal çağrısına uyarak büyük bi özveri gösteren çocuklarımızın da birer kahraman oldukları kanaatindeyiz. Bu vesileyle bugün hayırsever vatandaşlarımızın bizlere ulaştırdığı kitap ve oyuncakları onlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın Gülen Yüzleri olmak için önümüzdeki günlerde de Derneğimize ulaştırılan kitap ve oyuncakları diğer mahallelerimizde yaşayan çocuklarımıza ulaştırmayı hedefliyoruz dediler.