GELECEK PARTİSİ ERZURUM'DA SINIFTA KALDI

ERZURUM'UN HARİTA'DAKİ YERİNİ BİLMEYEN ADAMLARI BURAYA GÖNDERECEĞİNE KENDİN ZAHMET EDİP GELSEYDİN İNCİLERİN Mİ DÖKÜLÜRDÜ AHMET EFENDİ?

GELECEK PARTİSİ ERZURUM

 

Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanlığınca basınla tanışma buluşması bugün düzenlenen bir kahvaltı programıyla gerçekleşti.

Programa, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı, eski AK Parti Gümüşhane milletvekili Feramuz Üstün ve yine Parti'nin Genel Başkan yardımcısı Eski Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir katıldı.

Erzurum basını ile buluşmak ve tanışmak için düzenlenen kahvaltı programına az sayıda basın mensubu katıldı.

Bazı basın mensupları ise, Parti yöneticilerinden bazılarının tutum davranış ve söylemlerinden duydukları rahatsızlıktan dolayı toplantının yarısında salonu teketti.

Adına Basın toplantısı dedikleri fakat basın mensubundan çok Genel Başkan yardımcılarının karşısında kimse gelmez korkusuyla rezil olmama ihtimaline karşı büro elemanlarını ve partiye ara sıra uğrayan eş, dost, ahbap ve arkadaşlarını salona dolduran Gelecek Partisi yetkilileri, toplantıya katılan Basın mensuplarıyla adeta sandalye kapmaca oynadılar.

Sosyal Mesafenin hiçe sayıldığı kahvaltı da konuşan Genel Başkan yardımcıları Feramuz Üstün ve Doğan Demir ise, Sanki Türkiye haritasında Erzurum'un hangi bölge'de olduğunu, hangi iklim şartlarına sahip olduğunu, Erzurum'un sosyo-ekonomik durumundan bihaber, Erzurum'da tarım ve hayvancılığın son durumu hakkında hiç bir bilgi ve birikiminin olmadığı, Hatta şehrimizin bir Futbol takımı bile olduğundan haberleri olmayan kısacası Erzurum ile ilgili uçakla Erzurum'a gelirken iki hostes ve bir yan koltuklarındaki yol arkadaşlarından aldıkları bilgiler dahilinde sunum yaptılar.

Tabi bu adamların bir suçu günahı yok. Bu adamlara Erzurum'a gidin demişler. Bunlar'da çıkıp gelmişler.

Ne bilsinler; Horasan'da Halı dokunuyor da eni boyu kaç?

Bütün Suç oturduğu yerden kalkamayan, seçmeni bir tarafa bırakın Partisinin İl Teşkilatının basın ile buluşmasına bile tenazül edip gelemeyen Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu'nun olduğu kanaatindeyim.

Bugün İl Teşkilatının elini güçlendirip, tanıtım noktasında katma değer sağlayamayan bir Liderin, yarın seçim var diye şehir şehir dolaşacağına inanmamızı nasıl beklersiniz?

Adam, Erzurum'u artık oradan nasıl görüyorsa? 

Çanta da Keklik mi?

Ya da Genel Başkan Yardımcısı Gönderdim.

Erzurum Allah'ın Dağı...

Genel Başkan Yardımcısı mı Görmüşler...

Artık Erzurum'a Nereden, Nasıl, Hangi zihniyetle baktığı bilinmez ama...

Erzurum O'na hiç iyi bakmıyor...

Hani bir Atasözümüz varya; "Kör Allah'a Nasıl Bakarsa, Allah'da Köre Öyle Bakar"

Bence, Ahmet Davutoğlu bugüne kadar gölgesi altında siyaset yaptığı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a büyük ihanet etmiştir.

Recep Tayyip Erdoğan'ın gölgesini kendi gölgesi sanmıştır.

Gelin AK Parti'nin kurulduğu Ağustos 2001 yılına giderek küçük bir beyin Jimnastiği yapalım. AK Parti’nin kuruluşunu 2001 yılında gerçekleştiren Erdoğan, Erzurum'a ilk ziyaretini genel başkan sıfatıyla gerçekleştirildi. AK Parti’nin kuruluşunun hemen ardından çıkılan tanıtım gezileri kapsamında 2001 yılı sonuna doğru Erzurum’a gelen Erdoğan, ikinci ziyaretini ise, 3 Kasım 2002 seçimlerinden önce katıldığı mitingle gerçekleştirdi. Partisinin kuruluşundan sonraki bir yıl içerisinde Erzurum’a iki kez gelen AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, üçüncü ziyaretini Başbakan sıfatıyla gerçekleştirdi. 23 Temmuz 2003 yılında geldiği Erzurum’da Bakanlar Kurulu’nu toplayan Başbakan Erdoğan, Avrupa Birliği 7. Uyum Paketi’ni de, Erzurum’da onayladı. Erzurum Kongresi’nin 74’üncü yıldönümü etkinliklerine katılan Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısını ise, kongre binasında yaptı.

Şimdi anlıyor musunuz Erzurumlu 2002 yılından beri Neden hep AK Parti'ye oy veriyor?

Ya da Recep Tayyip Erdoğan'ın iyi bir Lider olma özelliğinin nereden geldiğini görüyor musunuz?

O Bir Siyasetçi...

O bİr Lider...

Şimdi diyeceksiniz ki, Ne alakası var Gelecek Partisi'nin bugünkü Erzurum'daki basın toplantısı ile Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'a Ne zaman gelip gittiğininin...

Ben şahsen Bugün Erzurum'da gerçekleştirilen Gelecek Partisi'nin basın ile buluşma kahvaltısında Ahmet Davutoğlu Efendi'nin de Erzurum'da olmasını ister ve beklerdim.

Çünkü, Erzurum'un O'na değil. O'nun Erzurum'a ihtiyacı var...

İncileri dökülmezdi herhalde?

Erzurum'dan bihaber, Erzurum'un harita'daki yerini bile bilmeyen iki adamı Erzurum'a göndererek basın mensuplarının karşısına sadece isimlerinin önlerinde "Genel Başkan Yardımcısı" yazıyor diye bütün bir şehri kandıracağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Bu şehir çok Cumhurbaşkanı, Başbakan, Meclis Başkanı, Bakan, Milletvekili, Genel Başkan, Genel Başkan Yardımcısı hatta Ülke Başkanı gördü.

Ama hiç bir zaman kendisine değer vermeyene değer vermedi...

İşte şimdi anlıyor musunuz? Neden Recep Tayyip Erdoğan 18 yıldır bu Ülkenin başında?

Neden Recep Tayyip Erdoğan Erzurum'a geldiğinde on binler meydanlarda O'nu karşılamak için yağmur, çamur, kar, boran dinlemeden koşuyor.

Çünkü O Partisini kurduğunda kendisi bizzat Erzurumlu vatandaşlarla kucaklaşmak için geldi. 

Ve hemen hemen ya her seçim stardını ya da seçime iki gün kala son seçim mitingini Erzurum'dan verdi.

Şöyle Türkiye'nin siyasi tarihine bir göz atacak olursanız.

Erzurum'u değerli kılan her Genel Başkan başarılı olmuştur.

Ahmet Davutoğlu Efendi...

Aman sen yerinden canlanma. İncilerin Dökülür.

Hatta sana bir fikir vereyim istersen...

Kendine bir dublör bul.

Sakın sen kalkma yerinden yumurtaların soğur...

Gelelim Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanı Av. Zinnur Kaya'ya, Sayın Zinnur Kaya beyefendi'yi acizane fikrimle ben istifaya davet ediyorum.

Neden mi? 

Çünkü, Zinnur Kaya Erzurum'da gerek beyefendiliği ile, gerekse mütevazi ve şahsına münhasır kişiliğiyle tanınan ve sevilen bir şahsiyettir.

Siyaseten de yüzü eskimemiş birisidir.

Erzurum'un gelecekteki siyaset tarihinde önemli bir yerlerde görev yapacak ve şehrimize faydalı işler çıkaracağı kanaatindeyim.

Gelecek Partisi ileride iktidar olur. Yada olmaz.

Bunu ben bilemem ama Zinnur Kaya isminin ve yüzününün eskimesini istemeyenlerden birisiyim.

Gördüğüm kadarıyla, hem seçmene hemde üyeye ihtiyacı olan Yeni kurulmuş bir Parti'nin Genel Başkanı Erzurum gibi Büyük bir şehri ve bu şehirde daha çiçeği burnunda olmasına rağmen kendisine ve Partisine inanan insanları daha yolun başında yalnız bırakan bir Lider'in Partisinden "Bir Cacık Olmaz"

Kalın Sağlıcakla....

 

 

 


Anahtar Kelimeler: GELECEK PARTİSİ ERZURUM' SINIFTA KALDI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı