GELECEK PARTİSİ ERZURUM İL BAŞKANI ZİNNUR KARA'DAN ŞOK SÖZLER

GELECEK PARTİSİ ERZURUM İL BAŞKANI ZİNNUR KARA, "TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NDE BUGÜNE KADAR HANGİ ERMENİ BİR VATANDAŞ BAKAN OLDU? TÜRKİYE'DE ARTIK KESİNLİKLE ERMENİ KÖKENLİ BİR BAKAN OLMASINI İSTİYORUZ"

GELECEK PARTİSİ ERZURUM İL BAŞKANI ZİNNUR KARA

 

 

Gazeteci Ender Yüncü ve Mesut Gülrek'in hazırlayıp sundukları Erzurum'un en çok takip edilen Haber/Yorum Programı Sesli Gazete bugün Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanı Sayın Av. M. Zinnur Kara'yı Konuk etti.

Erzurum'un en çok takip edilen haber sitesi www.erzurumhaber25.com ve şehrin en çok dinlenen Radyosu Radyo Ritm'den Canlı olarak yayınlanan program sosyal medya hesaplarından da canlı olarak takipçileriyle buluştu.

AK Parti'den istifa ederek Gelecek Partisi kurucuları arasına girerek Erzurum İl Başkanlığına atanan ve daha sonra da seçimle Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanlığına Getirilen Av. M. Zinnur Kara bir saat süren programın ilk bölümlerinde, Neden Ak Parti'den ayrıldığını anlattı.

Programın ilerleyen kısımlarında Ülke ve Erzurum siyasetindeki son durumu özetleyen Kara, Gelecek Partisi'nin tüzüğünü ve hedeflerini anlattı.

Programın 42. Dakikasına gelindiğinde Av. M. Zinnur Kara'nın şu sözleri izleyicileri ve Program yapımcısı Ender Yüncü'yü hayrete düşürdü.

Av. M. Zinnur Kara; "EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM. ŞİMDİYE KADAR TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE HANGİ ERMENİ KÖKENLİ BİR YURTTAŞ BAKAN OLDU?" deyince programı hazırlayan ve sunan Gazeteci Ender Yüncü, Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanı Av. M. Zinnur Kara'ya, "TÜRKİYE'DE BİR ERMENİ'NİN BAKAN OLMASINI İSTİYOR MUSUNUZ? Sorusunu yöneltince Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanı Sayın Av. M. Zinnur Kara "KESİNLİKLE İSTİYORUZ" Yanıtını verdi.

Özellikle içerisinde bulunduğumuz şu günlerde Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan savaş krizinden dolayı Ülkemiz genelindeki tüm siyasiler başta olmak üzere her vatandaşımız, Ermenistan'a ve Ermenilere karşı kınama yazıları yayınlayıp, Azerbaycan'lı kardeşlerimizin yanında olduğumuzu Azerbaycan ile İki Devlet Bir Millet olduğumuzu Dünya'ya duyurmak için gerek sosyal medya hesaplarından gerekse yazılı ve görsel basın aracılığıyla açıklamalar yaparken Av. M. Zinnur Kara'nın bu sözleri gündeme damgasını vurdu.

İŞTE GÜNDEME DAMGASINI VURACAĞINA İNANDIĞIMIZ O ÇOK KONUŞULACAK PROGRAMIN TAMAMI:

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli