Fetullah Gülen öldü mü?

28 Şubat´ın baş aktörlerinden olan Sisi lakaplı travesti Seyhan Soylu, Pensilvanya´da yaptığı eylem sonrasındaki izlenimlerini anlattı. Soylu, Gülen´in hastanede olduğunu iddia etti.

Fetullah Gülen öldü mü?

 

 

Her 15 Temmuz´un yıldönümünde Pensilvanya´ya Fethullah Gülen´in malikanesinin önüne gidip eylem yapan Sisi, Fethullah Gülen ağır hasta ve ölüm döşeğinde olduğunu belirterek tanık olduklarını anlattı.

Pensilvanya´ya Fethullah Gülen´in evinin önünde eylem yapmaya giden Sisi lakaplı Seyhan Soylu, çok farklı bir olaya şahit oldu. Sisi´nin kaldığı otel Pensilvanya Üniversite Hastanesi´nin oradaymış. Gülen´in evine gitmek için aracıyla çıkarken hastane önünde başı kapalı dua eden kadınları ve çok sayıda aracı görüyor ancak ilk anda duruma anlam veremiyor.

Fethullah Gülen´in malikanesine gidip eylem yapan Seyhan Soylu, dönüşte oradaki bir benzinciye uğrayınca bomba bir haber alıyor. Ürdünlü olan benzinci daha önce Fethullah Gülen´in evine davet edilmiş bir kişi.

Seyhan Soylu ondan öğrendiklerini şöyle aktardı:

Fetullah Gülen´i tanıyor musunuz dedik oda bize evet tanıyorum, buradaki Müslümanları evine iftara çağırdı, tanıştık" dedi. Adam bize Gülen´in 3 gün önce hastaneye kaldırıldığını, 15 gün önce de malikanesinden silah sesleri geldiğini anlattı. Bir çok polis gelmiş. ´Hiç buralarda bu kadar polis görmemiştik´ dedi. Benzinci bize "Hastaneye 3 gün önce kaldırmışlar. Zaten çok hastaydı Ramazanda elleri çok titriyordu. Parkinson ve tutuk konuşuyordu" dedi.

Hastanede FETÖ´cülerin konuştukları

Gülen´in hastanede olduğunu öğrenince Seyhan Soylu hemen oraya gitmiş. Kapının önünde oturan kadınların arasına karışan Sisi, kendisini yabancı sanmalarına izin verip Türkçe konuşmalarını dinlemiş. Sisi şunları anlatıyor:

"Arabayı hastane bahçesine çektim.Kadınların arasına katıldım. Beni yabancı zannettiler. O sırada Gülen´in pankreas kanseri olduğu 3.kez hastaneye yattığını ve durumunun ağır olduğunu konuşuyorlardı.

Hatta Mustafa Hoca diye hitap ettikleri kisi Mustafa Özkan için Hoca Efendi "Bana birşey olursa ben neysem o odur o benim gölgemdir, birlik beraberliğinizi bozmayın çok başlı olmayın" demiş. Kadınları ben dinlerken o sırada bir Türk adam geldi beni tanımış olmalı ki kadınlara birşey söyledi bunun üzerine kadınlar hemen uzaklaştı.

Hastaneye girip sormuş

Sisi duydukları ile yetinmeyip hastaneye girmiş ve Fethullah Gülen´i ziyaret etmek istediğini söylemiş. Hastane yetkilileri ise "ailesi hariciyseniz görüşemezsiniz´ demişler. Sisi Gülen´in hastanede yattığını böylece teyit etmiş.

Kaynak: Yeniakit


Anahtar Kelimeler: Fetullah Gülen öldü

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

18.04.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:28
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli