Esadaş Turizm´den büyük yatırım...

Esadaş Turizm filosunu 10 adet yeni 2+1 Setra ile güçlendirdi.

Esadaş Turizm´den büyük yatırım...

 

 

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Esadaş Turizm, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Firma son olarak 10 adet 2017 model 2+1 Setra marka otobüsleri filosuna kattı.

Doğu´nun en büyük firması olan Esadaş Turizm filosunu güçlendirmeye devam ediyor. 10 adet yeni 2+1 Setra ları filosuna katan firma toplam otobüs sayısını da 60´a çıkardı.
Esadaş Turizm Genel Müdürü Selami Tan, yolcuların rahatı için her türlü konforu düşündüklerini belirterek, "Yılların birikimi ve tecrübesiyle yolcularımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Bugün de 2+1 Setra marka otobüslerimizi hizmete sunuyoruz. Filomuzu her geçen gün güçlendirmek için bundan sonra da yatırımlarımız devam edecek"dedi.
 
 
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

02.01.2026

  • İMSAK 06:00
  • GÜNEŞ 07:30
  • ÖĞLE 12:24
  • İKİNDİ 14:47
  • AKŞAM 17:08
  • YATSI 18:33
  • Cuma -11.8 ° / -23.6 ° Orta kuvvetli veya yoğun ve sağnak şeklinde kar
  • Cumartesi -14.3 ° / -24.5 ° Güneşli
  • Pazar -7.9 ° / -19.8 ° Güneşli