ERZURUMSPORUN BAŞKANLIĞINA ABİŞ HOPİKOĞLU MU GELİYOR?

MNG HOLDİNG VE ÇALIK HOLDİNG'İN CEO'SU HEMŞERİMİZ ABİŞ HOPİKOĞLU EN SON TRABZONSPOR BASKETBOL TAKIMININ UZUN YILLAR BAŞKANLIĞINI YAPMIŞTI

ERZURUMSPORUN BAŞKANLIĞINA ABİŞ HOPİKOĞLU MU GELİYOR?

 

 

Önceki gün Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Liglerin Tescil edildiğinin duyurulmasının ardından Erzurumspor'un önümüzdeki sezon 1. Lig de oynayacağı kesinleşti.

Bu arada edindiğimiz bilgiye göre Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen önümüzdeki sezon Erzurumspor'u yeniden kalıcı bir şekilde Süper Lige çıkarıp ve bir daha önceden yaşananları yaşamamak için hummalı çalışmalar sürdürdüğü öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde henüz olağan kongre kararı bile alınmadan Erzurumspor'a başkan olmak için sıraya dizilenlerin yanı sıra Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in güçlü bir yönetim kadrosu kurmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

Erzurumspor'da öncelikli olarak parolanın önümüzdeki sezon Süper Lige yükselmek ve Süper lig'in kalıcı ekiplerinden birisi olmak için öncelikle güçlü bir yönetim kadrosuna sahip olması gerektiği düşüncesinde olan Mehmet Sekmen'in önceki hafta içerisinde Erzurum'da ve Türkiye'nin muhtelif şehirlerinde yaşayan Erzurumlu hemşerilerimizle istişareler yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Son olarak yapılan istişareler sonucunda gerek Erzurum'da gerek İstanbul'da ve gerekse diğer şehirlerimizde yaşayan Erzurumlu hemşerilerimizin çoğunluğu tarafından öne sürülen Erzurumspor'un önümüzdeki sezon yeniden Süper Lig'e yükselmesi ve Süper Lig'de kalıcı olması için kulübün başkanlığına iş dünyasında ve spor camiasında kariyerini isbat etmiş bir isim olarak önümüze çıkan hemşerimiz Abiş Hopikoğlu ile bir an evvel görüşmelerin yapılıp kulübün başkanlığına getirilmesi husunda Başkan Mehmet Sekmen'e önerilerinin bu yönde olduklarını duyurdukları öğrenildi.

Yine elimize ulaşan bilgiye göre Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in yapmış olduğu geniş kapsamlı istişareler sonunda herkes tarafından sevilen ve sayılan iş dünyasının ve spor camiasının önemli isimlerinden olan hemşerimiz Abiş Hopikoğlu ile önümüzdeki günlerde bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunacakları öğrenildi.

Abiş Hopikoğlu bildiğimiz üzere uzun yıllar MNG Holding'in CEO'su olarak görev yapmış ardından Çalık Holding'de CEO'luk görevine devam etmiş ve Son Olarak Trabzonspor Basketbol Takımında uzun yıllar Başkanlık yapmıştı.

İş dünyasında ve spor camiasında sevilen ve sözü geçen sayılır bir hemşerimiz olarak ismi öne çıkan hemşerimiz Abiş Hopikoğlu ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'in yapacakları görüşmenin neticesi önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulağı öğrenilirken, bir çok Erzurumlu siyasetçi, işadamı, dernek, vakıf ve federasyon başkanlarının da bu görüşmeye öncülük ettikleri elimize ulaşan bilgiler arasında...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı