ERZURUMSPOR'DA MURAT YILMAZ VE NECDET GÜMÜŞENEK SESLERİ

Erzurumspor FK'de gidişatın kötü oluşu Taraftarı da çileden çıkardı. Taraftar Takımın Başında Erzurumlu Teknik Heyet İstiyor.

ERZURUMSPOR

 

Erzurumspor FK'de gidişatın kötü oluşu Taraftarı da çileden çıkardı.

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer'in sezon başından beri çizdiği başarısız grafik takımı alt sıralara taşırken, taraftarlarca da artık Muzaffer Bilazer gönderilsin sesleri yükselmeye başladı.

Bu Ligden düşeceksek de, Bu ligde kalacaksak da bu takımın başında Erzurumlu Teknik Direktörlerin olması gerektiğini savunan taraftarlar, Sosyal medya hesapları üzerinden Erzurumspor FK Teknik Direktörlüğüne Murat Yılmaz'ın yardımcılığına ise Necdet Gümüşenek'in getirilmesi için paylaşımlarda bulundular.

Taraftarlar sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarda şu sözlere yer verdiler; Bizler Erzurumlu olarak tribünde nasıl Erzurumspor kazansın diye 90 Dakika susmadan takımımıza destek veriyorsak, Saha içerisindeki Teknik heyetin de bizlerden birisi olması lazım ki, 90 Dakika boyunca kendi şehrinin takımı sahadan galip ayrılsın diye mücedele etsin.

Bizler her mağlubiyet sonrası nasıl boynumuz bükük sahadan buruk ayrılıyorsak, en az saha içerisindeki Teknik heyet de görev yapanların da bizler kadar boyunları bükük o sahadan ayrılsınlar.

Takımımız galip gelince de nasıl bizlerin yüzü gülüyorsa, o sahadaki teknik heyet de bizler kadar kendi şehirlerinin takımı galip gelmiş diye sevinsinler.

Bu da sadece, Tribünde kendi şehrinin takımını desteklemek için kar, kış, çamur, soğuk ve yağmur demeden tribünleri dolduran binlerce Erzurumspor taraftarının arasından çıkmış kendi şehrimizin öz çocuklarıyla olur.

Erzurumspor mağlup olduğunda bir Teknik Direktör olarak değil. Şehrinin takımının mağlubiyetine üzülecek insanları artık Teknik heyette görmek istiyoruz dediler.

Sosyal medya hesapları üzerinden hergün binlerce paylaşım yaparak, Takımın önümüzdeki günlerde oynayacağı müsabakalarda Teknik Direktör olarak şehrimizin öz evladı kendi içimizden birisi olan ve Teknik Direktörlükten ziyade Erzurumspor Tribünlerinden gelen Murat Yılmaz'a bir şans verilmesi gerektiğini dile getiren Erzurumspor FK taraftarları, eğer takımımız Maddi olarak sıkıntılı günlerden geçiyorsa Murat Yılmaz'ın da bu taşın altına elini sokması gerektiğini savunarak Murat Yılmaz'ın ve Necdet Gümüşenek hocamızın Erzurumspor Teknik Direktörlük ve yardımcılığı görevlerini hiçbir maddi gelir beklemeksizin üstlenmesini de istediler. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı