ERZURUMSPOR KULÜP MÜDÜRÜ KADİR KÖSEOĞLU NE KADAR MAAŞ ALDIĞINI AÇIKLADI

ERZURUMSPOR KULÜP MÜDÜRÜ KADİR KÖSEOĞLU 50 BİN LİRA MAAŞ ALIYOR DEDİKODULARINA SON NOKTAYI KOYDU

ERZURUMSPOR KULÜP MÜDÜRÜ KADİR KÖSEOĞLU NE KADAR MAAŞ ALDIĞINI AÇIKLADI

 

Geçtiğimiz günlerde Erzurumspor Kulüp Müdürü Kadir Köseoğlu'nun Kulüpten primlerle beraber 50 Bin Lira civarında maaş aldığı üzerine çıkan dedikodular Kadir Köseeoğlu'nun maaş bodrosunu paylaşarak cevap vermesi dedikodulara da son noktayı koydu.

Hatırlayacak olursak, Erzurumspor'un Süper Lig'de olduğu sene Devre arasında takımdan ayrılan takım kaptanı İbrahim Akdağ’dan sözleşme fesih bedeli olarak alınan 1 milyon TL tutarındaki senet, kulüp kasasından çalınmıştı. Senedi kulüp muhasebesindeki görevli bir personelin alıp, tahsil ettiği iddiasıyla çalışanın görevine son verilmiş, hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu.

Kulüpten aylık 25 bin TL’ye yakın bir maaş ve prim aldığı ifade edilen personelin, senedi kasadan aldığını kabul ettiği ancak bunu kulüpten alacaklarını tahsil edebilmek amacıyla yaptığını söylediği öne sürülmüştü.

Yaşanılan bu tatsız olayın ardından Kulüpte çalışan sıradan bir personelin 25 Bin Lira maaş ve prim alıyorsa Kulüp Müdürü de 50 Bin Lira maaş alıyordur diye kamuoyunda çıkan dedikodulara bugün Kulüp Müdürü Kadir Köseoğlu son noktayı koydu.

Kadir Köseoğlu Gazetemize yaptığı açıklama da, "Kamuoyunda uzun zamandır konuşulan ve sizinde Gazeteniz de yer bulan Erzurum Spor Kulübü Müdürü Kadir Köseoğlu 50 Bin Lira Maaş mı Alıyor? gibi haberler ve ddedikodular artık can sıkıcı bir hal almıştır. Erzurumspor Kulübü tüm Erzurumluların ortak payesidir. Uzun yıllardan beri Erzurumspor Kulübünde bir çok Başkan ve yöneticiyle çalıştım. Erzurumspor'da Erzurumspor'a hizmet etmekten gurur ve onur duyuyorum. Ama kamuoyunda aslı olmayan dedikodular şahsımı ve yakın aile çevremi üzmektedir. 50 Bin Lira gibi bir maaş günümüz şartlarında çok yüksek bir bedeldir. Herkes yüksek maaşla çalışmak, ferah ve müreffeh bir hayat sürmek ister. Ama gerçek maaşım: Sekiz Bin Beş Yüz Seksen Liradır. Gerçek maaşımı öğrenmek isteyneler için maaş bodromu tüm kamuoyuyla paylaşıyorum. Umuyorum ki, Gerçek dışı dedikodular bir son bulur" 

İşte Erzurumspor Kulüp Müdürü Kadir Köseoğlu'nun Maaş Bodrosu:

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı