Tarih: 05.07.2024 00:42

Erzurumspor Küllerinden Doğuyor Kampanyası Yeterli Olur mu?

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Erzurumspor FK, önceki gün İbrahim Erkal Kültür Merkezi’nde Küllerimizden Doğuyoruz kampanyasının tanıtımını gerçekleştirdi.

İlk etapta böyle bir Kampanya doğru bir karar olabilir ama gereken parayı denkleştirmede çok yeterli olmayabilir. 

Yönetimin, bunun için il içi dinamikler yanında il dışındaki Erzurumlu iş insanlarına yönelik ziyaretler gerçekleştirmesi ve büyük şehirlerde özel geceler düzenlenmesini de yakın vadede gündemine alması gerekiyor.

Bu kaynakla birlikte varlıklı iş insanlarımızın kapıları çalınmalı ve destekleri talep edilmeli. 

Bunlardan da önce yönetimde olan isimlerin bir an evvel gerek kampanyaya gerekse yönetici sıfatlarıyla Erzurumspor'a ne kadar destek verdikleri kamuoyuyla paylaşılıp, İl içinde ve İl dışında yaşayan Erzurumlu hemşerilerimizden talep edilecek destekler için güven veren önemli bir adım olur.

Ayrıca kampanyaya destek veren tüm hemşerilerimizin kamuoyu huzurunda onurlandırılması da güzel düşünülmüş bir hareket.

Bundan önce yapılan yardım, bağış ve Yönetimdeki isimlerin kulübe olan katkıları kamuoyuyla paylaşılmadığı için dedikodular oluşuyordu. Bu vesile ile yönetici olan kişilerin de kulübe olan katkılarını öğrenmiş oluruz.

Hatta eski başkan ve yöneticilerin de bu vesile ile sadece Kulüp başkanı ve yönetici olduklarında mı Erzurumsporlu olup olmadıklarını göreceğiz.

Hele şu her sezon başında Erzurumspor'a başkan olacağım diye her sokak başında gördükleri güvenlik kameralarına açıklamalarda bulunanları, köşe başında tablasında salatalık satan amcanın salatalıklarını mikrofon sanıp konuşanları, sezon başladığında ise Erzurumspor sırf onlara kalmadı diye her mağlubiyet sonrası şükür namazı kılanları bir görelim bakalım ne kadar Erzurumspor sevdalısı imişler.

Bu kampanya belki de bize Erzurumspor'un ne kadar sahipli, ne kadar sahipsiz olduğunu bir kez daha gözler önüne serecek.

Haa, Bu kampanya yeterli mi?

Kesinlikle bu kampanya Erzurumspor için yeterli değil.

Erzurumspor'un gerçek Erzurumspor sevdalısı olup yapacağı yardımlar karşılığında Başkan yada yönetici olma hayali kurmayanların desteklerine ihtiyacı var.

Hele şu siyasi partilerin İl ve İlçe Başkanlarını bir görelim.

Seçim zamanı dilinizden düşürmediğiniz Erzurum ve Erzurumspor sevdanızı gösterin bakalım. 

Düne kadar gerek Erzurum'un Milletvekili olmak için gerekse Belediyelere Başkan olmak için halkın karşısına çıkıp konuşanlar o günlerde Erzurum'a ve Erzurum'un ortak değerlerine olan sloganlarınızı unutmadık.

Seçimlere girmiş ama seçilememiş Erzurum'un Milletvekili olmayı hedefleyenler, Belediye Başkanlıklarına Aday yada Aday Adayı olanlar buyurun.

Erzurum'a olan sevdanızın mevki ve makam aşkından daha çok olduğunu gösterin bakalım.

Bu Kampanya sizi aşmasın sakın.

Unutmayın, Taraftarın bu kulübe desteği her zaman var ve her zaman takımın yanında olacaklardır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —