Erzurumspor için en zor sezon

Erzurumspor 2015-2016 sezonunda Spor Toto 3´üncü Lig´in 1´inci gurubunda mücadele edecek.

Erzurumspor için en zor sezon

Erzurumspor 2015-2016 sezonunda Spor Toto 3´üncü Lig´in 1´inci gurubunda mücadele edecek. Son üç  sezona göre daha zorlu rakiplerin yer aldığı gurupta Erzurumspor ile birlikte şehir takımı olarak Tekirdağspor, Düzcespor ve Altay takımları yer alıyor. Karadeniz ve Ege Bölgesi takımlarının yoğunluklu olarak bulunduğu gurupta Doğu anadolu´dan tek takım yer alıyor.

BÖLGESEL DAĞILIM

Erzurumspor´un bulunduğu gurupta 19 takım yer alıyor.  19 takımın 5´ini Karadeniz Bölgesi, 5´ini Marmara Bölgesi, 4´ünü Ege Bölgesi, 3´ünü Akdeniz Bölgesi, birini Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve diğer birini de Doğu Anadolu Bölgesi takımları oluşturuyor. 1´inci Gurupta 2´inci Lig Kırmızı takımdan düşen üç takım var.

GURUP TAKIMLARI

Erzurumspor´un yer aldığı Spor Toto 3´üncü Lig 1´inci gurupta, Altay, Arsinspor, B.Ş.Belediye Erzurumspor, Birlik Nakliyat Düzyurtspor, Bursa Nilüferspor A.Ş., Cizre Spor, Düzcespor, Erzin Belediyespor, Gölbaşıspor A.Ş., Kırıkhanspor, Kızılcabölükspor, Kozan Belediyespor, Maltepespor, Silivrispor, Tekirdağspor, Tire 1922 Spor, Turgutluspor, Yeşil Bursa A.Ş., Zonguldak Kömürspor takımları bulunuyor.

ŞEHİRLER DAĞILIMI

Erzurumspor´un gurubunda Bursa´dan 2, Hatay´dan 2, İzmir´den 2, Trabzon´dan 2, İstanbul´dan 2, Denizli, Zonguldak ,Ankara, Manisa, Şırnak, Adana, Düzce, Tekirdağ ve Erzurum´dan ise 1 takım bulunuyor. Spor Toto 3´üncü Lig 1´inci gurupta Erzurumspor ile birlikte Süper Lig´de oynamış olan Altay ekibi de mücadele verecek.

ŞEHİRLER VE TAKIMLARI

Erzurumspor´un gurubunda, Geçen sezon Spor toto 3´üncü Lig 1´inci gurupta yer alan Zonguldak Kömürspor, Bursa Nilüferspor, Denizli Kızılcabölükspor, Hatay Kırıkhanspor, İzmir Tire 1922 Spor; 2´İnci gurupta yer alan Bursa Yeşil Bursaspor, İstanbul Maltepespor, Trabzon Arsinspor, 3´üncü Gurupta yer alan İstanbul Sİlivrispor, Hatay Erzin Belediyespor, Erzurumspor; 2´inci Lig Kırmızı guruptan düşen Ankara Gölbaşıspor, Trabzon Düzyurtspor, İzmir Altay; 2´inci Lig Beyaz Guruptan düşen Manisa Turgutluspor; BAL 1´inci gurup şampiyonu Şırnak Cizrespor, BAL 4´üncü Gurup Şampiyonu Adana Kozan Belediyespor, BAL 10´uncu Gurup şampiyonu Düzcespor ve BAL 11´inci Gurup şampiyonu Tekirdağspor mücadele verecek.

RECEP DAĞ/ERZURUMGAZETESİ


Anahtar Kelimeler: Erzurumspor için sezon

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı