Erzurum'daki Amatör Futbol Takımları 15 Temmuz İçin Sahaya Çıkıyor.

Erzurum'da 15 Temmuz şehitleri anma demokrasi milli birlik günü anısına amatör futbol kulüplerinin katılacağı futbol turnuvası düzenlenecek.

Erzurum

 

TÜFAD, Amatör Futbolcular Derneği ve Tüm Spor Adamları Derneği Şube Başkanlıklarının organize edeceği 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Futbol Turnuvası 14 Temmuz Perşembe Günü başlıyor.

Erzurum Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ferit Karakoca, “İlimizde 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına Amatör Futbol takımlarının katılacağı  Futbol Turnuvası düzenliyoruz” dedi.

15 Temmuz gecesi halkımızın kazandığı demokrasi zaferini hatırlatmak, şehitlerimizi anmak ve  demokrasi bilincini oluşturmayı hedeflediklerini belirten Karakoca, “ Asıl amacımız burada farkındalık oluşturup 15 Temmuz sürecini ve yaşananları asla unutturmamak. Erzurum Amatör Futbolcular Derneği, TÜFAD ve Tüm Spor Adamları Derneği  olarak düzenleyeceğimiz turnuvayı hep birlikte  gerçekleştireceğiz” dedi.

Turnuva alt yaş gruplarını kapsayacak

15 Temmuz şehitler günü anısına düzenlenecek olan futbol turnuvasına  Erzurum Amatör futbol kulüplerinden 2010 ve 2011 doğumlu minik sporcuların mücadele edeceklerini belirten Karakoca, şimdiden turnuvanın hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Aynı zamanda  şehrin köklü spor kulüplerinden biri olan Harbiş-spor’un  Kulüp Başkanı olan Erzurum Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ferit Karakoca, turnuvamıza taban birlikleri olarak TÜFAD Başkanımız Abdüsselam Gökçan hocamızla birlikte Tüm spor adamları derneği başkanı Muharrem Baydan'ın desteği ile Erzurum futboluna katkı sunulacağını dile getirerek Taban birliklerimizin hep birlikte olması gücümüze güç katacaktır dedi.

14 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak turnuvaya Katılımın oldukça yüksek olduğunu ve futbolun taban birlikleriyle beraber güzel bir turnuva olacağını vurgulayan başarılı spor adamı Karakoca,  “Turnuvaya  destek veren değerli hocam ve TÜFAD başkanımız Abdüsselam Gökçan'a ve Tüm spor adamları derneği başkanı Muharrem Baydan'a  sporcularımız ve Erzurum futbolu adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Turnuva 3 Temmuz Stadyumunda 14 Temmuz akşamı 17:30 ’da start alacak ve her akşam maç oynanacak. Erzurum Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ferit Karakoca, minik yıldızların futbol şovu yapacağı bu anlamlı turnuva için futbolseverleri her akşam 17:30’da 3 Temmuz Stadı’na beklediklerini söyledi.

TÜFAD başkanı Abdüsselam Gökçan ve Tüm spor adamları derneği başkanı Muharrem Baydan ise konuşmalarında Erzurum adına güzel bir organizasyona imza atacağımız için mutluyuz diyerek tüm futbolseverleri ve velileri 3 temmuz stadyumuna beklediklerini söylediler..


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı