Tarih: 07.10.2024 00:13

Erzurum'da Artk Çelik Rötuş Sayesinde Aracınızdaki Can Sıkıcı Çiziklere Son

Facebook Twitter Linked-in

 

Otomobillerde meydana gelen derin çizikler genellikle otomobilin hareket esnasında sert bir maddenin çarpması, park halindeyken sert bir maddenin düşmesi vb. sebeplerle derin çizikler meydana gelebilmektedir. Buda araç sahiplerinin bazen canını sıkabiliyor.

Erzurum Çelik Rötuş sayesinde artık araçlarınızdaki can sıkıcı çiziklere son…

Erzurum'da herkes tarafından bilinen Sanayi Eczanesi yanında Murat Başhekimoğlu tarafından hizmete açılan ve Yüzde 100 Müşteri memnuniyetine ulaşan Erzurum Çelik Rötuş artık araçlarınızı ilk günkü haline getiriyor.

Erzurum'da bir ilk olan ve Yüzde 100 müşteri memnuniyetini kısa sürede sağlayan Erzurum Çelik rötuş sahibi Murat Başhekimoğlu Erzurum'da ilk kez uygulanan Çelik rötuş hakkında bilgi verdi.

 

 

Murat Başhekimoğlu yaptığı açıklamasında; Otomobillerde meydana gelen derin çizikler genellikle otomobilin hareket esnasında sert bir maddenin çarpması, park halindeyken sert bir maddenin düşmesi vb. sebeplerle derin çizikler meydana gelebilmektedir. Bu kapsamda çelik rötuş hizmetini profesyonel bir şekilde sağlamaktayız. Çelik rötuş işlemleri profesyonellik gerektiren bir uygulamadır. Firmamız ise bu doğrultuda alanında profesyonel ekip kadrosu ile sizlere her daim kusursuz hizmet vermektedir. Firmamız Erzurum Çelik Rötuş uygulamasında boya, macun vb. yardımcı ekipmanlara gereksinim duymadan hasarların giderilmesine ve aracın orijinalliğinin bozulmamasını sağlamaktadır. Otomobil kaportasında oluşan çizikler estetik görünüm bakımdan da rahatsız edici olup, otomobil değerini etkileyen en önemli hususlardan bir tanesidir. Firmamız, çelik rötuş hizmeti üzerinde yoğunlaşarak %100 garanti veren başarı sağlamaktadır dedi.

Çelik Rötuş aracılığıyla oluşan derin çizikler, metalik ve düz renk fark etmeksizin boyasız bir şekilde onarımı sağlanmaktadır. Firmamız işlem bitiminden sonra teslim yaparken, işlem yapılan bölgenin boya ölçüm cihazıyla kontrollerini sağlayarak müşterilerine teslim etmektedir. İşlem süreci ise çiziğin boyutu kapsamında aynı gün veya en geç bir gün içerisinde teslim edilmektedir. 

 

 

Derin çizik giderme işlemi sektördeki farkımızı ortaya koyan ve uygulama şekli Erzurum'da yalnızca firmamıza ait olan hizmetlerimizden birisi olarak karşınıza çıkmaktadır. Otomobil kaportasında oluşan çizikler görünüşte onarımı kolay görünse de oldukça zor uygulamalardan bir tanesidir. Araç çizikleri kılcal ve derin çizikler olmak üzere iki şekilde ele alınmaktadır. Kılcal çizikler genel olarak çözümü kolay pasta-cila uygulaması ile onarımı sağlanmaktadır. Derin çizik giderme uygulama ise özel uygulama ekipmanları ile otomobilin orijinal boyasına dokunulmadan % 100 başarı sağlayan bir işlemdir. Derin çizik giderme uygulamasından sonra hiçbir çizik belirtisi olmamaktadır. Uygulama sonrasında ise ölçüm cihazı ile kontroller sağlanarak orijinallik garantisi ile teslim etmekteyiz. 

Derin çizik giderme işlemi titizlik ve profesyonellik gerektiren bir uygulama alanıdır. Erzurum Çelik Rötuş olarak derin çizik giderme işlemimizde bünyemizde var olan profesyonel ekip arkadaşlarımız ve en iyi ekipmanlarımızla kusursuz hizmet vermekteyiz. Derin çizik giderme işlemi otomobillerde çeşitli alanlarda ve çeşitli sebeplerden dolayı oluşabilmektedir. Otomobilde büyük bir hasar olmadığı takdirde derin çizikler kolay bir şekilde onarımı sağlanmaktadır. Fakat kolay bir şekilde onarma işlemi dahi profesyonellik gerektiren bir süreçten oluşmaktadır. Erzurum Çelik Rötuş olarak bu hizmeti başarılı bir uygulama alanında gerçekleştirmekteyiz. Derin çizik giderme işleminde firmamız boya ve macun vb. malzemelere gereksinim duymadan sağlamaktayız. Müşterilerimizi zamandan ve bütçeden tasarruf ettirmek ise en büyük amacımızdır. Boya, macun gibi malzemelere gereksinim duymadan derin çizik giderme uygulamasını yapan Erzurum Çelik Rötuş bünyesinde son teknolojik aygıtları ile kısa sürede işlemlerini tamamlamaktadır. Böylelikle müşterilerimizin otomobillerinin orijinalliğini bozmamaktayız diye konuştu.

Erzurum Çelik Rötuş işletme sahibi Murat Başhekimoğlu, yapmış olduğumuz işlemler hakkında vatandaşlarımız daha fazla bilgi almak isterlerse günün her saati bizlere 05326965108 Nolu telefonumuzdan ulaşarak detaylı bilgi alabilirler yada Sanayi siteleri içerisinde bulunan Sanayi Eczanesinin hemen yanı başında bulunan Erzurum Çelik Rötuşa gelerek bir çay veya kahve ikramımızdan yudumlarken yaptığımız tüm işlemleri görebilirler diye konuştu.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —