Erzurum'da AK Partili isimlerden seçim mesajları

13. Cumhurbaşkanı olarak seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması sonrası Erzurum’da AK partili isimler sosyal medyadan mesajlar yayınladılar

Erzurum

 

13. Cumhurbaşkanı olarak seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması sonrası AK Partililer tüm Türkiye ve dünyada kutlamalar gerçekleştirdiler. 

Gerçekleşen kutlamalar adeta bir renk cümbüşü oluşturdu. 

Siyasi partilerden de halka mesajlar gelmeye devam ediyor. 

Sosyal medyadan mesajlar paylaşarak halkın dikkatini çekmeye devam ediyorlar.  

Erzurum’daki Ak Partililer işte böyle mesajlar yayınladılar;

 

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Erzurum'umuz Kazandı. Türkiye'miz Kazandı. Dünya Liderimiz Kazandı. Adam Gibi ADAM Kazandı." dedi.

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok; “TEŞEKKÜRLE ERZURUM, Ülkesine, Milletine, davasına ömrünü adayan Sayın Cumhurbaşkanımıza dualarınızla ve oylarınızla verdiğiniz büyük destek için çok teşekkür ediyorum. Büyük Türkiye Yolunda başlayacak yeni Türkiye Yüzyılının Ülkemiz, Milletimiz ve Erzurum'umuz İçin Hayırlı Olmasını diliyorum. NE GÜZELSİN ERZURUM” dedi.

 

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü, “Teşekkürler ERZURUM! Doğru Adamı Doğru Zamanda Seçtin! Türkiye Yüzyılına Recep Tayyip Erdoğan Önderliğinde Yürüyoruz” dedi. 

 

 

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz ise; “Türkiye Yüzyılı Başlıyor! Erzurum, her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği büyük destekle Türkiye Yüzyılı için büyük bir adam attı. Milletimize ve Ülkemize Hayırlı Olsun” dedi. 

AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat'da sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı.

 

 

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu ise; “Türkiye Yüzyılı Başlıyor! Kıymetli Hemşerim, Tam Bağımsız Türkiye hedeflerimiz için her daim iradesi ve güçlü liderliğiyle bizlere destek veren milletin Adamı Sayın Recep Tayyip Eroğan'la yola devam diyerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde verdiğiniz desteklerden ötürü tüm teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Ülkemiz, Milletimiz ve Ümmetimize Hayırlı Olsun” dedi. 

 

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar ise; “Şükürler Olsun! Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Erzurum. Ülkemize, Milletimize ve Gönül Coğrafyamıza Hayırlı Olsun. Yarın Değil. Hemen Şimdi Başlasın Türkiye Yüzyılı. ADAM KAZANDI” dedi. 

 

 

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ise; “Dalgalansın Bayrağım, Türkiye Kazandı. Sevinsin İzan, İdrak ve vicdan sahipleri… Türkiye Yüzyılının Mimarı Kazandı!” dedi.

 

 

 

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan İse; “Türkiye Zaferinin coşkusunu yine bu zaferin sahibi olan azizi milletimizle birlikte yaşadık. Yüreği Türkiye Yüzyılı için atan hemşerilerimizle, AK Parti İl Başkanlığımızın önünde bir araya geldik. Türkiye'miz Kazandı. Kutlu Olsun! Milletimiz Kazanadı, Hayırlı Olsun” dedi. 

 

 

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ise; “Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılını 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Önderliğinde hep birlikte İnşa edeceğiz. Hoşgeldin Türkiye Yüzyılı Hoşgeldin… ADAM KAZANDI” dedi. 

 

 

 

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın ise mesajında; “KORKAKLAR HİÇ BİR ZAMAN ZAFER ANITI DİKEMEMİŞLERDİR ADAM KAZANDI” dedi. 

 

 

 

Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir ise; “Duyanlara Duymayanlara Biz O'nu Çok Seviyoruz! Kazanan Türkiye, Kazanan Şenkaya Türkiye Yüzyılına Karar vermiştir. Şenkaya Tek Vücut Birlikte Beraberlikte Kuvvet Doğar” dedi. 

 

 

 

Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren ise; “Türkiye Tercihini yaptı. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için Hınıs sokaklarda ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

 

 

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar ise mesajında; “Çok çalıştık, inandık ve başardık! Güçlü Türkiye İçin yeniden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan diyen aziz milletimize, yürekten destek veren kıymetli Çat'lı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Teşekkürler Çat!… Teşekkürler Türkiye!… Başlasın Türkiye Yüzyılı” dedi.

 

 

 

AK Parti İl Başkanlığı Mali ve İdari İşler Başkanı İdris Akdemir ise sosyal medya mesajında “ADAM KAZANDI” dedi. 

 

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı