ERZURUM´DA VERGİ REKORTMENLERİ SIRALAMASINDA İLK ÜÇÜ İNŞAAT FİRMALARI ALDI

Erzurum´da 2015 yılı Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi ve GMSİ vergi rekortmenleri açıklandı. Kurumlar Vergisinde Bostancıoğlu, Gelir Vergisi´nde Mehmet Tan Özyapar, GMSİ´de ise Lütfü Yücelik, vergi rekortmeni oldu.

ERZURUM´DA VERGİ REKORTMENLERİ SIRALAMASINDA İLK ÜÇÜ İNŞAAT FİRMALARI ALDI

 

 

Erzurum´da 2015 yılı Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi ve GMSİ vergi rekortmenleri açıklandı. Kurumlar Vergisi Rekortmenleri arasında ilk üç sıraya müteahhitler damgasını vurdu. Bostancıoğlu inşaat, Akgün İnşaat ve Er Bulutlar İnşaat ilk üç sırada yer alırken, Özyapar Orman Ürünleri, Birlik Un ve Bayramoğlu Yem ve Un A.Ş´de kendine ilk 10´da yer buldu. Çakıroğlu Petrol, Erdoğdu Pazarlama ve Kale Blokbims´de ilk 10´a girmeyi başaran diğer firmalar oldu.

DÜZGÜN MARKETLER ZİNCİRİ ALTINCI SIRADA

Düzgün Marketler Zinciri Erzurum´da Kurumlar vergisi Rekortmenleri listesinde yer alan tek market olarak büyük bir başarıya imza attı. Kentte 11 şubeye ulaşan Düzgün Marketler Grubu bu yılda yükselişini sürdürdü ve 520 bin 278 TL lik vergi ödemesiyle altıncı oldu.

KURUMLAR VERGİSİ İLK 10

Erzurum´da 2015 yılı Kurumlar Vergisi rekortmeni Bostancıoğlu İnşaat oldu. Bostancıoğlu´nu sırasıyla Akgün İnşaat, Er Bulutlar İnşaat, Özyapar Orman Ürünleri, Birlik Un, Düzgün Marketler Grubu, Bayramoğlu Yem Un Sanayi, Kale Blokbims, Erdoğu Pazarlama ve Çakıroğlu Petrol takip etti.

GELİR VERGİSİ İL 10

Erzurum´da 2015 yılı Gelir Vergisi rekortmenleri listesinde ilk sırada İşadamı Mehmet Tan Özyapar yer aldı. Üçüncü sırada Cemil Kara, dördüncü sırada Yener Yılmaz beşinci sırada ise Hifzi Kaplan vergi rekortmenleri listesine girmeyi başardı. İlk onda yer alan diğer rekortmenler ise Fatih Öztürk, Figen Başdan ve Cevdet Met oldu.

GMSİ GELİR VERGİSİ REKORTMENLERİ

Erzurum 2014 Yılı Gayri menkul Sermaye İradı vergisi rekortmenleri listesinde Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik yılın rekortmeni olarak ilk sırada yer aldı.  GMSİ Rekortmenler listesinde Nihat Çağlar, Adem Dede, Mehmet Cengiz Erturan,  Gülseren Leblebici, Kürşat Genç ve Ahmet Leblebici ise ilk onda yer alan diğer isimler oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

16.04.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:25
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı