ERZURUM´A YAZIK OLDU

İYİ Parti´den Erzurum Milletvekili seçilen Naci Cinisli´nin Bir daha Erzurum´a gelmeyeceği kamuoyunda konuşulmaya başlandı bile...

ERZURUM´A YAZIK OLDU

 

 

Seçimlere İstanbul´da, Ankara´da ve İzmit´te listelerde yer olmadığı için Erzurum´dan İYİ Parti birinci sıra Adayı olarak giren ve Erzurum´un haritadaki yerini bile bilmeyen Naci Cinisli´nin Mecliste Erzurum İçin Ne tür çalışmalar yapacağı merak konusu oldu.

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)´nin seçim öncesi oluşturduğu ?Cumhur İttifakı?nın ardından, ana muhalefet partisi başta olmak üzere İyi Parti ve Saadet Partisi de ittifak kurmak için görüşmeler gerçekleştirdi. Tek Cumhurbaşkanı adayı üzerinde anlaşamasalar da, ?Millet İttifakı? adıyla Milletvekili seçimi için el sıkıştı. Bunun sonucu olarak Hem Saadet Partisi hem Cumhuriyet Halk Partisi ve hemde İYİ Parti Erzurum´dan 6´şar tane Aday çıkardı. Cumhuriyet Halk Partisi birinci sırada Erzurum´da herkes tarafından tanınan Eski Baro Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi kökenli Naci Turan ismiyle seçmenlerinden oy isterken, Saadet Partisi birinci sırasına Erzurum esnaflarından ve Saadet Partisi´nin Erzurum´da bayrağını dalgalandırmak için her zaman çalışan Faik Çalık´la seçmeninden oy istedi. 

İYİ Parti ise Sadece soyunda ve suyunda Erzurum yazdığı için İstanbul´da, Ankara´da ve Erzurumluların çokca yaşadığı Genel Başkanları Meral Akşener´in Memleketi olan İzmit Listelerinde yer bulamadığı Naci Cinisli´yi Erzurum´a birinci sıra adayı olarak göndedi. Hem de İYİ Parti Erzurum İl teşkilatlarını bile hiçe sayarak dayatma aday olarak karşımıza çıkardı. Aday olduğu dönemde de birçok kez tartışma konusu olan Naci Cinisli, Erzurum´un cadde ve sokaklarının ismini bile bilmemektedir. Pasinler ile Hasankale arasının 90 kilometre olduğunu söyleyen ama aslında Pasinler ile Hasankale´nin aynı ilçe olduğundan bile habersiz Naci Cinisli seçim çalışmaları boyunca da İYİ Parti İl ve İlçe teşkilatlarını hiçe sayan tutumlarıyla Parti içerisinde de sevilmeyen ve istenilmeyen bir adam olarak öne çıktı.

Erzurumla bir bağı bulunmayan ama maalesef ki; Hiç gelmediği, görmediği, bilmediği ve havasını solumadığı Erzurum´dan Milletvekili seçilen Naci Cinisli´nin Meclis´te Erzurum için ne tür çalışmalar yapacağı merak konusu oldu.

Öte yandan vatandaşlar, Naci Cinisli´nin bir daha Erzurum´a gelmeyeceği, İstanbul Nişantaşında birlikte büyüdüğü arkadaşlarıyla ve dostlarıyla daha sıkı ilişkiler içerisinde bir vekillik yapacağı kanaatindeki düşünceleri de şimdiden kamuoyunda konuşulanlar arsında...


Anahtar Kelimeler: ERZURUM YAZIK OLDU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false