ERZURUM İSTANBUL SEFERLERİ HANGİ GÜNLER SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, korona virüs tedbirleri kapsamında, iç hatlarda yapılacak bütün seferlere ait tarife tablosunu açıkladı.

ERZURUM İSTANBUL SEFERLERİ HANGİ GÜNLER SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, korona virüs tedbirleri kapsamında, iç hatlarda yapılacak bütün seferlere ait tarife tablosunu açıkladı. Bu kapsamda Erzurum-İstanbul seferi yapacak olan yolcular uçuşlarını haftanın 3 günü rahatlıkla yapabilecek.

Korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kararla şehirlerarası uçuşlara kısıtlama getirilmiş ve yolcuların valilik izniyle seyahat edeceği açıklanmıştı.

Bu kapsamda Türk Hava Yolları da 14 büyükşehre sefer düzenleme kararı almıştı. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul´dan karşılıklı olarak Adana, İzmir, Kayseri, Erzurum, Gaziantep, Konya, Malatya, Samsun, Antalya, Diyarbakır, Ankara, Trabzon ve Van seferlerinin gerçekleştirileceğini açıkladı.

Herkes bilet alabilecek mi?

Sosyal medya hesabı Twitter´dan açıklamada bulunan Ekşi, “İstanbul Havalimanından iç hatlarda yapılacak tüm seferlere ait tarife tablosu ektedir. Bu seferlere sadece seyahat belgesine sahip olan yolcularımız bilet alabilmektedirler.” dedi.

Uçuşlara ‘4 saat önce gelin´ tavsiyesi

Sosyal medya hesabı Twitter´dan açıklamada bulunan Ekşi, “Pazartesi İstanbul Havalimanı´ndan yapılacak iç hat seferleri tabloda olup, seyahat belgesine sahip yolcularımız 4 saat önceden havalimanı satış ofislerine gelerek bu seferlere bilet alabilirler. Web sitemizde detay bilgilendirme yapılacaktır” dedi.

Erzurum – İstanbul Seferleri Hangi günlerde ve hangi saatlerde yapılacak?

Türk Hava Yolları bu hafta Çarşamba, Cuma ve Pazar günü olmak üzere 3 gün karşılıklı sefer yapacak. Haftanın 3 gününe indirilen uçak seferleri İstanbul´dan 10.30 Kalkış 12.30 iniş olarak belirtilirken, Erzurum´dan 13.20 Kalkış 15.25 İniş olarak belirtildi.

/resimler/2020-3/29/2353260802450.jpg

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli