Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Necmettin Söğütlü'den İddialı Çıkış

Necmettin Söğütlü, "Mevcut Yönetimin Hantal ve Keyfiyetçi Yapmış Olduğu Uygulamalara Dur Demek, Mevcut Tabloyu Değiştirmek ve Esnaflarımızın Hak Ettiği Hizmeti Alması İçin" Kooperatif Başkanlığına Aday Olduk"

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Necmettin Söğütlü

 

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na aday olduğunu günler önce açıklayan Erzurum Elektronikciler Odası Başkanı Necmettin Söğütlü, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından gönderilen faiz destekli kaynakların esnaf ve sanatkârlara ulaştırılamadığını, esnaflarımıza bu kredilere ulaşmada güçlükler çıkarıldığını gördük. Tabiri caiz ise hantal ve keyfiyetçi bir yapının yapmış olduğu uygulamalara dur demek için, esnaf ve sanatkârlara hizmetkâr olmak için ve bu durumu değiştirmek için yola çıktıklarını dile getirdi.

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Necmettin Söğütlü, başkan seçilmesi halinde kapısının bütün esnaflara açık olacağını ve esnaflara kredi kullanımında önemli kolaylıklar sağlanacağını kaydetti.

Ekibiyle birlikte İddialı bir şekilde yola çıktıklarını dile getiren Necmettin Söğütlü, yapmış oldukları esnaf ziyaretleri kapsamında esnaf ve sanatkar arkadaşlarından çok ciddi bir ilgi gördüklerini vurguladı.

Necmettin Söğütlü,  kendisine ve ekibine esnaf arkadaşlarının göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederek Kooperatif başkanı seçimesi halinde esnaflara faydalı olmak için elinden gelenin fazlasını yapacağını belirtti.

Mevcut kooperatif yönetiminin hantal ve keyfiyetçi bir yaklaşım sergilediğini vurgulayan Necmettin Söğütlü, bu yapının esnaflara hizmet verme noktasında gereken özeni göstermediğini dile getirdi.

Seçimlerin yapılacağı günün belirleneceği şu günlerde koltuk sevdasına düşmüş mevcut yönetimin sırf oy uğruna esnaf ve sanatkarlarımıza "gelin kredi verelim" diye seslenmelerinin arkasında yatan gerçeği tüm Esnaf ve Sanatkar arkadaşlarımız görmektedir. Düne kadar esnaf arkadaşlarımızı görmezden gelen mevcut yönetim, pandemiden etkilenen enafımızın kanayan yaralarını hiçe sayan bir yönetim anlayışı sergilemiştir. Bu sebepten mevcut tabloyu değiştirmek, esnafımızın her şartta ve koşulda yanında olmak ve esnaflarının hak ettiği hizmeti alması için kooperatif başkanlığına aday olduğunu belirten Necmettin Söğütlü, köklü bir geçmişe sahip olan Erzurum Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi ve Kefaret Kooperatifi’nin 2021 yılında yapılacak olan genel kurulunda başkan adayı olduğumuzu açıkladıktan sonra Bize soruyorlar; "Başkanlığa aday olmaya neden ihtiyaç duydunuz?" Biz Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından gönderilen faiz destekli kaynakların esnaf ve sanatkârlara ulaştırılamadığını, esnaflarımıza bu kredilere ulaşmada güçlükler çıkarıldığını gördük. Tabiri caiz ise hantal ve keyfiyetçi bir yapının yapmış olduğu uygulamalara dur demek için, esnaf ve sanatkârlara hizmetkâr olmak için adaylığımızı açıkladık.” dedi


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı