ERZURUM AMATÖR LİG DE NELER OLUYOR?

Horasan Belediyesi Gençlik Spor Kulubü, İlimiz futbol sezonunun daha barışçıl ve centilmence görüntülere tanık olmasını temenni ediyoruz.

ERZURUM AMATÖR LİG DE NELER OLUYOR?

 

Önceki gün Erzurum 3 Temmuz Stadyumunda karşı karşıya gelecek olan Palandökenspor ile Horasan Spor Kulübü arasındaki müsabaka öncesi yaşananlara sert tepki gösteren Horasan Belediyespor Kulübü yaşanan olaylar karşısında sessizliğini bozdu.

Kulüplerine karşı yaşatılan haksızlığı dile getiren Horasan Belediyesi Spor Kulübü yetkilileri zehir zemberek bir açıklama yaptı.

İşte Horasan Kulübü yetkiilileri tarafından Yapılan O Açıklama

Horasan Spor Kulübü olarak yeni bir yapılanma içerisine girdiğimiz, tüm Erzurum futbol camiasının malumudur. İçerisinde bulunduğumuz yapılanmada hedeflediğimiz "Yeni Horasan" imajını en iyi şekilde temsil ederken bugün karşılaştığımız durum çok vahimdir.

Futbolda saygı ve hoşgörüyü esas alarak çıktığımız şampiyonluk yolunda bize uygulanan her türlü mobbing karşısında sabırla ve usulüne uygun hareket etmemize rağmen Erzurum merkez takımlarına gösterilen tölerans can sıkıcı ve sporun ruhuna aykırıdır.

İlimiz Yerel Ligi başlamadan önce takımımız,  ilçemizin stadında her türlü gereksinim ve önlemi almasına rağmen sahamızın onayı için titizlikle inceleme yapan İl Tertip Komitesi, 
Palandökenspor ile 01.01.2022 tarihinde oynamamız gereken müsabakayı "tadilatı ve inşaat çalışmaları devam eden 3 Temmuz Stadı'na" vererek futbolcu güvenliğini ve sağlığını merkez takımlarının menfaati uğruna göz ardı etmiştir.

Müsabakayı "tüm futbolcuların güvenliğini ve sağlığını" düşünerek oynamak istemeyen takımımızın başkanına, Palandökenspor'un antrenörü Okan Kadir SETİKMEN küfür ve hakaretler edip, başkan ve yöneticilerimizi kışkırtarak Horasanspor'un imajını zedeleyeme çalışmıştır. 

Okan Kadir SETİKMEN'in bu hareketini kınıyor,
İlimiz futbol sezonunun daha barışçıl ve centilmence görüntülere tanık olmasını temenni ediyoruz. 

Horasan Belediyesi Gençlik Spor Kulubü


Anahtar Kelimeler: ERZURUM AMATÖR NELER OLUYOR?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı