Erzurum Semt Pazarcılar Esnafı Derneği demokrasi nöbetine destek verdi

Palandöken Belediyesi Meclis üyesi ve aynı zamanda Erzurum Semt Pazarcılar Esnafı Derneği Başkanı Abdulhadi Özataş, 500 yakın üyesiyle uzun konvoy eşliğin de kent meydanın da demokrasi nöbeti tutmak ve birlik beraberlik mesajı vermek adına kısa bir açıkla

Erzurum Semt Pazarcılar Esnafı Derneği demokrasi nöbetine destek verdi

Palandöken Belediyesi Meclis üyesi ve aynı zamanda Erzurum Semt Pazarcılar Esnafı Derneği Başkanı Abdulhadi Özataş, 500 yakın üyesiyle uzun konvoy eşliğin de kent meydanın da demokrasi nöbeti tutmak ve birlik beraberlik mesajı vermek adına kısa bir açıklama yaptı. 
Erzurum Semt Pazarcılar Esnafı Derneği Başkanı Abdulhadi Özataş,"Demokrasiyi sahiplenme noktasında, semt pazarcılar esnaf olarak, her zaman olduğu gibi tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile bölünmez bütünlüğü, huzur ve güvenliği için daima devletimizin ve milletimizin yanında yer alacaktır." dedi.
Dernek Başkanı Özataş, Türkiye Cumhuriyeti devletinin birlik ve beraberliğini açıkça tehdit eden 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimi karşısında her zaman devletinin ve milletinin yanında yer alan, aileleri ve yanlarında çalışanlarla birlikte 5 bin kişilik büyük bir camiayı temsil eden Erzurum Semt Pazarcılar Esnafı Derneği olarak hiç düşünmeden, canları pahasına, cesaret ve kararlılıkla, dimdik ayakta durduğunu bildirdi.
Ülkesine, milletine ve devletine sahip çıkan vatandaşların sokaklara ve meydanlara korkusuzca ve cesaretle çıkarak, demokrasi nöbeti tutmalarının, bugün olduğu gibi gelecek de en büyük teminatı olduğunu belirten Başkan Özataş, şöyle devam etti: "Demokrasiyi sahiplenme noktasında semt pazarcılar esnafı olarak, her zaman olduğu gibi tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile bölünmez bütünlüğü, huzur ve güvenliği için daima, devletimizin ve milletimizin yanında yer alacaktır. Hiç kuşkusuz Türkiye Cumhuriyeti demokrasiye ve cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı kalarak, tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet olarak ebediyete kadar varlığını sürdürecektir. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu menfur darbe girişimine karşı canlarını ortaya koyarak şehit düşen kahraman güvenlik kuvvetlerimize ve demokrasiye bağlı vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz? diye konuştu.
Palandöken Belediye Başkanlığı Hizmet Binasını önünde başlayan araç konvoy Cumhuriyet Caddesi üzerinde atılan demokrasi turunun ardından Kent Meydanında nöbet tutulmaya başlandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false