ERKAN KANDEMİR NEDEN BUNLARI DUYMUYOR?

AK PARTİ'NİN TEŞKİLATLARDAN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERKAN KANDEMİR NEDEN BUNLARI DUYMUYOR?

ERKAN KANDEMİR NEDEN BUNLARI DUYMUYOR?

 

AK Parti Erzurum İl Başkanlığında Skandalların ardı arkası kesilmiyor başlığıyla günlerdir Ulusal ve yerel basın'da feryat figan edilirken AK Parti'nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in bu skandal iddialara karşı kulaklarını tıkaması dikkat çekiyor.

Konuyla ilgili bugüne kadar tek bir açıklama yapmayan AK Parti Erzurum İl Başkanlığı ise sanki suçu kabul etmiş gibi görülüyor.

Bugün yine Samimi Haber Genel Yayın yönetmeni Mehmet Aca "İKİ İSME SORUYORUM" Başlığıyla kaleme aldığı yazısında AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'e ivedilikle cevaplanması gereken sorular sordu.

İŞTE MEHMET ACA'NIN O YAZISI; 

Skandalların ardı arkası kesilmiyor! Ak Parti Erzurum il teşkilatına il başkan yardımcısı Çetin Gözütok tarafından bir VIP Volkswagen Transporter hediye ediliyor. Bunu bilmeyen yok. Bir taraftan Gözütok önüne geleni söylüyor, öbür taraftan parti yöneticileri de böyle olduğunu kabul ediyorlar. Gelin görün ki kazın ayağı hiç de öyle çıkmıyor. Ulusal basında çıkan haberlere göre bu bağışlanan aracın satışı il başkanı Mehmet Emin Öz’ün yeğeni üzerine yaptırılıyor.

Bunun doğruluğunu araştıran gazeteci, İl Başkan Yardımcısı Gözütok’a ulaşıyor. O da “evet araçta bağışladım başka şeylerde bağışladım” diyor.

Bu arada bu görüşmeden hemen sonra araç apar topar İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün yeğeninden alınıp Gözütok’un yanında çalışana devrediliyor.

AK PARTİ SABOTE EDİLİYOR!

Önce şunu söyleyelim ki, Sayın Cumhurbaşkanı dünyayı dolaşıp ulusun faydasına çalışırken parti yöneticilerinin bu tür şaibeli işleri partiyi sabote anlamı taşıyor. Bu önemli saptamamızı yaptıktan sonra gelelim konuya:

“Üçüncü araç skandalı” diye olay ulusal basına yansıyor ya, bizde gazeteci olarak iki isme ikişer soru sormak istiyoruz…

Önce İl Başkanı Öz’e soralım.

1- İl Başkan Yardımcınız Çetin Gözütok partiye Wolkswogen Transporter araç bağışladı mı?

2- Bağışladı ise aracın satışı neden belediyede çalışan kız kardeşinizin oğlu üzerine yapıldı?

Gelelim Çetin Gözütok’a. Partili herkes sizin Wolkswogen Transporter aracı partiye bağışladığınızı söylediğinizi söylüyor.

1- Satışı niye partiye değilde il başkanının yeğenine yaptınız?

2- Gazeteciyle görüşme yaptıktan sonra aracın devrini neden çalışanınızın üzerine aldınız?

Cevaplardan sonra yeni sorularla konuyu açmaya çalışacağız.


Anahtar Kelimeler: ERKAN KANDEMİR NEDEN BUNLARI DUYMUYOR?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

30.04.2024

  • İMSAK 03:33
  • GÜNEŞ 05:09
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:44
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu