Erdoğan'dan AK Partili belediyelere önemli talimat!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Telekonferans Sistemiyle Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'le Görüştü

Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'in de aralarında bulunduğu AK Partili belediye başkanları ile video konferansta bir araya geldi. Erdoğan, "Kovid-19 hastalığı döneminde belediyelerimize çok daha önemli görevler düşüyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kovid 19 hastalığı döneminde belediyelerimize çok daha önemli görevler düşüyor" dedi. Erdoğan, "Belediyelerde temizlik ve korunma malzemelerinin temini ve dağıtımını yaygın şekilde sürdürmeliyiz." şeklinde konuştu.

"VATANDAŞLARIMIZI ASLA YALNIZ BIRAKMAMALIYIZ" "

Bilhassa işsiz kaldığı veya yetersiz gelire sahip olduğu için geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmamalıyız" ifadesini kullanan Erdoğan, "AK Parti olarak milletimizi bugüne kadar hayal kırıklığına uğratmadık" dedi.

"BİRÇOK ÜLKEYE KIYASLA İYİ BİR YERDEYİZ"

Erdoğan, şöyle devam etti: "En büyük önceliğimiz vatandaşlarımızın geçim sıkıntısına düşmeden temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesini sağlayabilmektir. Milletimiz göz boyamaya çalışanla halis niyetle hizmet edenin ayrımını böyle dönemlerde daha iyi yapar. Her alanda aldığımız tedbirlerle 83 milyonun tamamının yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Hamdolsun birçok ülkeye kıyasla iyi bir yerdeyiz ama bunu yeterli görmüyoruz. Korona salgınıyla mücadele sadece hükümet ve devletimizin değil, tüm kurum ve kuruluşlarımızın meselesidir."

"AYRIŞMA PEŞİNDE OLANLARA İZİN VERMEYECEĞİZ"

"Dayanışma yerine ayrışma peşinde olanlara izin vermeyeceğiz" diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "83 milyonun arasına ayrılık, fitne ve tefrika virüsünü bulaştırmadığımız sürece koronavirüsle mücadelemiz çok daha kolay olacaktır. Türkiye'de kimse hukukun ve kanunların üzerinde değildir. Panik yapmadan, akılcı, dengeli ve gerçekçi adımlarla mücadelemizi kararlılıkla yürütüyoruz. Türkiye Allah'ın izniyle bu salgını yenecek güce ve kapasiteye sahiptir. Gün İstiklal Harbi'nde olduğu gibi ortak düşmana karşı birleşme günüdür, gün küçük hesaplar peşinde koşmak yerine basiretli davranma günüdür. Gün, siyasi, etnik, mezhebi tüm farklılıklarımızı bir tarafa bırakarak, ebedi ve ezeli kardeşliğimizi hatırlama günüdür."


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false