ERDOĞAN EREN, ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU İÇİN "AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ" DEDİ.

HINIS BELEDİYE BAŞKANI ERDOĞAN EREN, "ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU BÖLGEMİZ VE ŞEHRİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR ŞANSTIR"

ERDOĞAN EREN, ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU İÇİN

 

Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, gazetemize yaptığı açıklamada; AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun Erzurum ve Bölgemiz İçin Büyük Bir Şans Olduğunu söyledi.

Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, AK Parti İktidarında Gerek Türkiye'de gerek Erzurum'da ve gerekse şehrimizin Güney İlçelerindeki değişim gözle görülür boyuttadır. Özellikle son yıllarda Şehrimizin gelişmesinde ve kalkınmasında hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen ve AK Parti Erzurum Milletvekillerinin Hınıs, Tekman, Karayazı, Karaçoban, Horasan ve Köprüköy gibi Güney İlçelerindeki özverili çalışma ve gayretleri takdire şayandır. İlçemizde son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlar göz önüne alındığında görülecektir ki, Vatandaşlarımızın biz Belediye Başkanlarından arzu ettikleri hizmetleri gerçekleştirmemiz için çaldığımız ilk kapı öncelikle Milletvekillerimizin kapılarıdır. Bugüne kadar Hınıs'a daha iyi hizmet etmek ve Hınıs halkının layık olduğu daha yaşanılabilir bir Hınıs İnşa etmek için Ankara'da kapısını çaldığımız hiç bir AK Parti Erzurum Milletvekilimiz bizi eli boş çevirmemiştir. Ankara'daki mesailerini bizimle Bakanlıklarda kapı kapı dolaşarak harcayan Milletvekillerimiz Erzurum'a ve Bölgemize en iyi hizmeti sunmak için ellerinden geleni yapmışlardır. Her birisine Hınıs Halkı adına Teşekkür ediyorum.

Öte yandan, son günlerde AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Zehra Taşkesenlioğlu hakkında muhalefet parti yetkilileri tarafından yapılan eleştirilere de verilecek çok ağır cevaplarımın olduğunu, fakat genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bir Neferi olarak almış olduğumuz siyaset ahlakından ötürü bugüne kadar sessiz kaldığımızın da altını çizmek istiyorum diye konuşan Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, Sırf konuşmak için konuşan, içi boş, altı doldurulamayan mahalle dedikodularıyla beslenen bir takım adlarına siyasetçi demekten ar ettiğim kişilerin son günlerde dillerinden düşürmediği AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Zehra Taşkesenlioğlu'na karşı yapılan eleştirileri dillendirenlerin bu şehre ve bölgeye ne gibi katkıları olmuş diye sormak isterim dedi.

"Vatan Sevgisi İmandandır" Şiarıyla Son yıllarda Gerek şehrimize gerekse Bölgemize yapılan yatırımların hemen hemen hepsinde öncülük etmiş, yol gösterici olmuş, Bizimle birlikte İlçemize ve bölgemize yapılması planlanan yatırımların hızlandırılmasında ve gerçekleşmesinde İlgili Bakanlıklarda adeta yumruğunu masaya vurarak "Önceliğimizdir" diyen Milletvekilimiz Sayın Zehra Taşkesenlioğlu'nun bugüne kadar ki göstermiş olduğu performansı yok saymak ve görmezden gelmek ihanetin ve hainliğin ta kendisidir. Bizler Siyaset ahlakından örnek aldığımız Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde yürümeye, şehrimize ve bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet noktasında eksiksiz hizmet edenlere ihanet ve hainlik içerisinde olmayacağız. Milletimize olan hizmet aşkından bir an bile vazgeçmeden vatandaşlarımızdan aldığı yetkiyi vatandaşlarımıza hizmet olarak geri dönüştürmekten kendisini bir an olsun alıkoymadığına canı gönülden inandığım Milletvekilimiz Sayın Zehra Taşkesenlioğlu'nun son yıllarda şehrimize ve özellikle Güney İlçelerimize kazandırdığı sayısız yatırımlardan dolayı, Zehra Taşkesenlioğlu isminin Şehrimiz ve Bölgemiz İçin büyük bir şans olduğunu söyleyebilirim diye konuşan Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, "Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz" Zehra Taşkesenlioğlu'nun şehrimize ve bölgemize kazandırdıkları saymakla bitmez. Yapmış olduğu girişimler, Öncülük ettiği yatırımlar sadece Hınıs İlçemizle sınırlı değildir. Milletvekilimiz Sayın Zehra Taşkesenlioğlu kendi doğup büyüdüğü bu coğrafya'da yaşayan insanların yaşadıkları zorlu yaşam şartlarını da yakından bilen birisidir. Bu sayede Milletvekilimiz Sayın Zehra Taşkesenlioğlu'nun son yıllarda Tekman, Karayazı, Karaçoban, Horasan ve Köprüköy'de öncülük ettiği bir çok yatırıma rastlamamız mümkündür.

Başta Hınıs Halkı adına ve Diğer İlçelerimizde yaşayan vatandaşlarımız adına Milletvekilimiz Sayın Zehra Taşkesenlioğlu'na şehrimize ve bölgemize kazandırdığı yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum dedi.   


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı