ENVER BAŞARAN İDDİALI KONUŞTU

Yeniden Refah Partisi Aşkale Belediye Başkan Adayı Enver Başaran, 1 Nisan 2024 İnşallah Aşkale İçin bir milad olacak.

ENVER BAŞARAN İDDİALI KONUŞTU

 

Yeniden Refah Partisi Aşkale Belediye Başkan Adayı Enver Başaran, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

 

Aşkale'de “Sıkılmadık El, Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız” Sloganıyla saha çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi Aşkale Belediye Başkan Adayı Enver Başaran, esnaf ziyaretleri kapsamında İlçe merkezinde her gün vatandaşlarla sohbet edip istişare yapıyor.

 

 

Gün içerisinde mahalle ziyaretlerine de önem veren Yeniden Refah Partisi Aşkale Belediye Başkan Adayı Enver Başaran, Yeniden Refah Partisi Aşkale İlçe Başkanı Reşat Aksakal ve beraberindeki Partililer bugün Aşkale'ye bağlı Gökçebük mahallesine çıkarma yaptı.

Gökçebük mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Aşkale Belediye Başkan Adayı Enver Başaran burada yaptığı konuşmada; Önümüzdeki seçim, Türkiye'nin özellikle yerel yönetimler alanında hangi yolda yürüyeceğini tercih edeceği son derece önemli bir seçim olacak. Ahlakın, maneviyatın, hakikatin, doğrunun, adaletin hakim olduğu belediyecilik anlayışı tek çaredir. Biz Milli Görüş Belediyeciliği olarak işi de emaneti de ehline vereceğiz. Hizmette partizanlık yapmayacağız. Kapımız herkese açık olacak. İsraf etmeyeceğiz. Yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz." dedi.

 

 

"Vatandaşlarımızın refaha ulaşması için dolu dolu projeler ile göreve hazırız” diye konuşan Yeniden Refah Partisi Aşkale Belediye Başkan Adayı Enver Başaran, bizi Aşkaleli hemşerilerimiz tanır ve bilirler. Biz rutin belediyecilik hizmetleriyle halkın gözünü boyayan, makam odasının penceresinden Aşkale'yi seyreden bir belediyecilik yapmadık. Bugün olmuş halen bizim eserlerimiz üzerinden siyaset yapıyorlar. Aşkale'ye kimin ne yaptığını herkes çok iyi biliyor. 1 Nisan 2024 İnşallah Aşkale İçin bir milad olacak. İşsizliğin önüne geçeceğiz. Göçü geri döndüreceğiz. Çocuklarımızın da, gençlerimizin de, memur, işçi, esnaf, emekli ve kadınlarımızın da fikirleri bizler için çok önemli, İlçemize yapacağımız her yatırım da herkesin fikrine önem vereceğiz. Ortak akılla kısa vadede gelişen ve büyüyen bir Aşkale'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Aşkale'yi çok yakın zamanda Ticaretin merkezi haline getirmek için çalışma arkadaşlarımızla önümüzdeki günlerde açıklayacağımız bir dizi projemiz var. Aşkale'de herkes kazanacak. Köydeki Fatma anam da, Mehmet Amcam da, askerden yeni gelen Ali kardeşim de, Gelinlik çeyizini hazırlayan Zeynep bacım da herkes üretecek, herkes kazanacak. Böylelikle köyden kente göçü de azaltacağız" diye konuştu.

 

 

Yeniden Refah Partisi Aşkale Belediye Başkan Adayı Enver Başaran şöyle devam etti: "Çünkü bu seçimde milli Görüş, Yeniden Refah Partimizle çok ciddi bir alternatif olarak ortaya çıkmaktadır. Artık ‘ehveni şerlere’ mahkûm değiliz. Ölümü görüp sıtmaya razı olmak mecburiyetinde değiliz. Önümüzdeki seçim, Türkiye'nin özellikle yerel yönetimler alanında hangi yolda yürüyeceğini tercih edeceği son derece önemli bir seçim olacak. Ahlakın, maneviyatın, hakikatin, doğrunun, adaletin hakim olduğu belediyecilik anlayışı tek çaredir. Biz Milli Görüş Belediyeciliği olarak işi de emaneti de ehline vereceğiz. Hizmette partizanlık yapmayacağız. Kapımız herkese açık olacak. İsraf etmeyeceğiz. Yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz. İlgiye ve desteğe muhtaç, engelliler, yaşlılar, muhtaçları koruyup, onların hayatlarını en iyi biçimde sürdürmeleri için gayret sarf edeceğiz." dedi.


Anahtar Kelimeler: ENVER BAŞARAN İDDİALI KONUŞTU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı