ENDER YÜNCÜ YAZDI... HÜSEYİN ÜNEŞ CAMBAZA BAK OYNUYOR!

Ender Yüncü Yazdı... Erzurumspor’un Eski Başkanı Hüseyin Üneş, geçtiğimiz gün Sosyal medya hesabı üzerinden yaklaşık 2 saate yakın izleyenlerini meşgul eden bir açıklama yaptı.

ENDER YÜNCÜ YAZDI... HÜSEYİN ÜNEŞ CAMBAZA BAK OYNUYOR!

 

Erzurumspor’un Eski Başkanı Hüseyin Üneş, geçtiğimiz gün Sosyal medya hesabı üzerinden yaklaşık 2 saate yakın izleyenlerini meşgul eden bir açıklama yaptı.

Yaptığı açıklamayı baştan sona kadar izledim.

İzledim çünkü benim şahsına aylardır sorduğum ve bir türlü cevap alamadığım sorularım vardı.

Gazetecilik mesleği etiğine uygun olarak aylardır kendisine yönelttiğim sorulardan birisine ya da birkaç tanesine cevap verme nezaketinde bulunursa bende aynı nezaketi kendisine gösterip vermiş olduğu cevapları noktasına virgülüne dokunmadan yayınlamak istiyordum.

Yaklaşık iki saat boyunca kameralar karşısında konuşan Hüseyin Üneş, gerek yanıtlanmasını beklediğim sorular karşısında beni, gerekse Erzurumspor hakkında önemli bir açıklama gelecek diye bekleyen Erzurumsporlu taraftarları 2 saat boyunca adeta çatlattı.

Yapmış olduğu iki saatlik program boyunca elle tutulur, gözle görülür kamuoyunda yankı uyandıracak tek bir açıklama bile yapamazken, Erzurumspor’da başkanlık yaptığı süre içerisinde yapmış olduğu hatalı transferler, yönetimine aldığı beceriksiz adamlar, Erzurumspor’un geldiği durum ve bir sürü olumsuzluklardan bahsetmeyip laf kalabalığı ile dolu hem benim hem de büyük Erzurumspor camiasının 2 saatini çaldı düşüncesindeyim.

Oysa Hüseyin Üneş’ten beklerdim ki, Aylar önce Gazetemde kendisine sormuş olduğum Taylan Antalyalı transferinde kulübe verilen 4 Milyonluk senedin karşılığı olan para kulübe nasıl sokulduğunu anlatsın.

Ya da Babası Servet Üneş’e ait olduğu bilinen Gurbetoğlu İnşaat’ın Erzurum sınırları içerisinde son beş yılda aldığı işler varsa (arsa, yol, tadilat, ihale vb.) onları söylesin.

Yine beklerdim ki, Kulübün başkanlığına geldiği ilk günden beri kulüp kasasına kendi cebinden verdiği para kaç lira? Yönetiminde bulunan saz arkadaşlarının her birisinin yöneticilik yaptıkları süre boyunca kulübe verdikleri kaçar lira para olduğunu söylesin.

Ama 2 saatlik program boyunca ne benim ne de Erzurumspor severlerin beklediği hiçbir soruya cevap vermeyen Hüseyin Üneş, Erzurumspor’dan çok uzak bir noktaya dikkatleri çekerek kendisini günahlarından arındıracak, kamuoyunu başka bir noktaya sürükleyerek adeta gündemi değiştirmek için bir kurban seçti.

Bu Kurbanın adı da Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Emre Koç Oldu.

Peki, Neden Emre Koç’u tercih etti Hüseyin Üneş?

Çünkü Emre Koç, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen’i hedef alacak her hangi bir unsur, kişi ya da kişilere karşı susmayacak, tavır sergileyecek, duruş koyacak ve laf söyletmeyecek en güçlü silah olarak görünüyordu.

Bu yüzden Emre Koç’u tercih etti Hüseyin Üneş…

Hüseyin Üneş aslında bir nevi Cambaza Bak Oynadı bu programda, şahsım başta olmak üzere tüm izleyenler Hüseyin Üneş’ten kamuoyunda dilden dile dolaşan iddialara bir cevap beklerken Hüseyin Üneş hedef şaşırtarak dikkatleri başka bir noktaya çevirdi.

Aylar önce sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Emre Koç’un yaptığı yorum üzerinden gitti Hüseyin Üneş, Emre Koç yaptığı paylaşımda; “Transferi Biz Yapacağız Faturasını da size keseceğiz!!! Gidin, Esenyurt da kurduğunuz merdiven altı menejerlik şirketine kesin” demişti.

Aslında Emre Koç bu paylaşımında Hüseyin Üneş ve yöneticilerden her hangi birisinin ismini yazmamış, sıradan ortaya bir laf atmıştı. (Lafım Ortaya beğenen alır misali)

Demek ki; Lafı alan Hüseyin Üneş olmuş ki, aylar sonra altında ezildiği bu paylaşıma bir cevap verme gereği duymuştu.

Hüseyin Üneş, Esenyurttaki merdiven altı menejerlik şirketine lafı getirerek “3 Bin Lira Maaş Alacaksın. 10 Bin Liralık Ayakkabı Giyeceksin” diyerek bir nevi Emre Koç’u hedef gösterdi.

Başarılı da oldu doğrusu.

Erzurum üzerinden konuşacak bir şey bulamayan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’nin ekmeğine bir nevi yağ sürdü Hüseyin Üneş…

Naci Cinisli beyefendi de nasıl olsa söyleyeni belli, yalan mı doğru mu beni ilgilendirmez deyip siyaset malzemesi olarak kullandı Hüseyin Üneş’in Cambaza Bak Oyununu…

Gelin İsterseniz Gerçekle yüzleşelim…

Erzurumspor Başkanı iken Hüseyin Üneş bir gün Erzurum Büyükşehir Belediyesine gelir, Belediye de yaptığı ziyaretler kapsamında Emre Koç’u odasında ziyaret eder. Samimi bir hava da geçen sohbet esnasında Emre Koç Başkan Hüseyin Üneş’e “Başkanım Ayakkabılarınız çok güzel Fransa’dan giyiniyorsunuz herhalde, Çok Pahalı bir ayakkabıdır. Fiyatı Takriben 10 Bin Lira gibi…” der. Başkan Hüseyin Üneş’te “Emre bey bakıyorum da Ayakkabıdan anlıyorsunuz. Fransa’da Üretildiğini ve Fiyatının 10 Bin Lira Olduğunu da biliyorsunuz” gibi bir muhabbet olur.

İşte bu muhabbet Hüseyin Üneş’in geçtiğimiz gün sosyal medyadan yaptığı 2 saatlik programın ana başlığı haline gelir. Aslında 10 Bin Liralık ayakkabıyı giyen Hüseyin Üneştir.

Emre Koç ise Ayakkabının Fransa da üretildiğini ve Fiyatının takriben 10 Bin Lira Olduğunu bildiği için Hüseyin Üneş’in kurbanı olur.

Şimdi buradan sormak istiyorum Sayın Hüseyin Üneş’e…

Sayın Üneş, Biz sana diyoruz “Alabalık” Sen Diyorsun “Stat Çok Kalabalık…”

Biz Sana Diyoruz “İstanbul Boğazı” Sen Diyorsun “Yandı Kedinin Ağzı…”

Sana ne Kimin Ne Kadar Maaş aldığından…

Sana ne Kimin Kaç Liralık Ayakkabı Giyindiğinden…

Sen Önce sana sorulan sorulara cevap versene...

Sana soran oldu mu; Kim kaç lira maaş alıyor? Kaç Liralık Ayakkabı giyiniyor?

Herhalde Emre Koç’un giyindiği Ayakkabının parasını senin babanın şirketi olan Gurbetoğlu İnşaat ödemiyor…

Eğer aldığı 3 Bin Lira Maaşla 10 Bin Liralık ayakkabı giyerek çoluk çocuğunun rızkının büyük bir bölümünü lüksüne ayırıyorsa bunun hesabı senden değil ondan sorulacak…

Emre Koç’a gelecek olursak, Emre Koç, Erzurum’un Yakutiye İlçesine bağlı Eski ismiyle Tufanç yeni ismiyle Güzelova mahallesinde atadan dededen tarla bağ ve bahçesi olan memurluğa da ihtiyacı olmayan bir hemşerimizdir. Geçtiğimiz yıllarda rahmetli olan babasından kendisine kalan ata dede toprakları verimlilik bakımından geçimini sağlayacak kadar iyi hatta 10 Bin Liralık ayakkabı alacak kadar da yeterlidir düşüncesindeyim…

Peki! Araya hemen bir soru sıkıştırayım; Sayın Hüseyin Üneş, Siz Dünya’ya geldikten sonra Babanızın işyerinden elde ettiğiniz para haricinde kendi kazandığı parayla hiç ayakkabı aldınız mı? Ya da Babanızın işyerinin haricinde her hangi bir yerde memur ya da işçi olarak hiç çalıştınız mı? Gördüğüm kadarıyla siz Dünya’ya şanslı gelenlerdensiniz…

Neyse konumuza dönelim…

Sayın Üneş yaptığınız açıklamadan anladığım ve herkesin anladığı dilden şimdi soracağım size

Emre Koç aldığı 3 Bin Lira maaşla Nasıl 10 Bin Liralık ayakkabı giyinebiliyor diyorsunuz…

Şayet Emre Koç Hırsızdır…

Emre Koç Aldığı 3 Bin Lira Maaşla değil. Yolsuzluk yaparak, Çaldığı Paralarla 10 Bin Liralık Ayakkabı alabiliyor diyorsan…

Bende diyorum ki; İspatlamazsan Müfterisin…

Aksi takdirde İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’nin sizin yapmış olduğunuz açıklamanın ardından yaptığı paylaşımda “AK DÜZEN” diye ima ettiği AK Parti’ye ve AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ihanetle ve düşmanlıkla suçlayacağım…

Çünkü İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli Sizin Cambaza Bak Oyununuza alet olmuş ve sizin yaptığınız o aslı astarı olmayan (İspatını yapıncaya kadar) açıklamanız üzerinden AK Parti’ye itham da bulunarak şu açıklamayı yapmıştır. "Bugün duydum. Erzurum'da aldıkları 3000 TL maaşla 10.000 TL'lik ayakkabı giyenler varmış! Hep diyorum; Erzurum'daki AK düzen Türkiye'nin küçük bir kopyası. Değiştireceğiz İnşallah"  

Şimdi buradan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Sayın Naci Cinisli’yi tüm kamuoyunun merak ettiği şu soruları Eski Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş’e sormaya davet ediyorum…

Hiç olmazsa Muhalefet noktasında şehir adına soracağı bu soruların kamuoyunda ve büyük Erzurumspor camiasında bir karşılığı olduğuna inanıyor ve şehir adına bir iyilik yapmış olur düşüncesindeyim…

Soru 1: Taylan Antalyalı transferinde kulübe verilen 4 Milyonluk senedin karşılığı olan para kulübe nasıl sokuldu?

Soru 2: Hüseyin Üneş’in Başkanı olduğu süre içerisinde Erzurumspor’a sponsor olan firmalar Neden Hüseyin Üneş’in istifasından sonra geri çekildi?

Soru 3: Hüseyin Üneş Kulübün başkanlığına geldiği ilk günden beri kulüp kasasına kendi cebinden kaç lira verdi? Yine Yönetiminde bulunan arkadaşlarının her birisinin yöneticilik yaptıkları süre boyunca kulübe verdikleri kaçar lira para var?

Soru 4: Hüseyin Üneş’in Babası Servet Üneş’e ait olduğu bilinen Gurbetoğlu İnşaat’ın Erzurum sınırları içerisinde son beş yılda aldığı işler varsa (arsa, yol, tadilat, ihale vb.) bu işler neler? Ve bu işler üzerinden Kazanılan kaç lira var?

Unutmayın...

Erzurumspor Kimsenin Babasının Malı Değildir... 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

18.04.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:28
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli