Ekrem İmamoğlu'nun Mehmet Sekmen Hazımsızlığı

Erzurum Tanıtım GünlerinDe İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e olan hazımsızlığı damga vurdu.

Ekrem İmamoğlu

 

06-09 Eylül Tarihleri arasında İstanbul'da Maltepe Sahilinde bulunan Etkinlik alanında düzenlenen Erzurum Tanıtım Günlerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e olan hazımsızlığı damga vurdu.

Son yıllarda yapılan tüm anketlerde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyeleri arasında hep zirveyi koruyan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in başarılı çalışmalarını hazmedemeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'da yapılan Erzurum Tanıtım Günlerinde hazımsızlığını dışarıya vurdu.

Maltepe sahilinde bulunan ve işletmeciliği İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait olan Maltepe Etkinlik alanında yapılan Erzurum Günlerinde eşi benzerine rastlanmayan görüntüler dikkatlerden kaçmadı.

Adına Erzurum Tanıtım Günleri denilen fakat benim nazarımda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tanıtım Günleri olarak değerlendirdiğim 06-09 Eylül tarihleri arasındaki Etkinlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun alanın her noktasına kendi fotoğraflarını ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tanıtım bilbortlarını astırması dikkatlerden kaçmadı.

Sahne arkasına bile İstanbul Büyükşehir Belediyesi yazmaktan kaçınmayan Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e karşı olan hazımsızlığı alana gelen tüm vatandaşlar tarafından da gözlendi.

Daha Alana girer girmez Dev Ekranlarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ekrem İmamoğlu'nun tanıtım videolarıyla karşılanan vatandaşlar, alanda gezerken de her köşe başına açılan standlarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Hizmetlerini ve Ekrem İmamoğlu'nun çalışmalarını anlattılar...

Bundan önceki gerek Erzurum Tanıtım Günlerinde olsun gerekse diğer şehirlerin tanıtım günlerinde böylesi birşeyle karşılaşmamıştık diye konuşan vatandaşlar ise, İstanbul Büyükşehir Belediye Başakanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in başarılı çalışmaları karşısında kendisini başarısız bulduğu için bu şekilde bir ego tatminine gitmiştir diye konuştular...

İŞTE ALANDAN BİRKAÇ RESİM: 

  


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı