EESOB Başkan Adayı Yücel Karakaya, “ODALAR, PROJE ÜRETECEK”

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimleri Mayıs ayında yapılacak

EESOB Başkan Adayı Yücel Karakaya, “ODALAR, PROJE ÜRETECEK”

 

EESOB Başkan Adayı Yücel Karakaya, “EESOB’u Tüm Oda Başkanlarımız İle Birlikte Yöneteceğiz. Esnafımız ve Odalarımız İle Bir Olup, Ahilik Anlayışı İçerisinde Bir Yönetim Sergileyeceğiz" dedi.

Yapılacak olan seçimler öncesi Erzurum Soförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya, EESOB Başkanlığı için geçtiğimiz günlerde aday olduğunu açıklamıştı. Karakaya, yeni dönem için önemli projeler hazırladıklarını, EESOB’un bilinirliğini artırmak için çalışacaklarını ve esnaf ile bir olan bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini dile getirdi.

Yücel Karakaya  “EESOB’u Tüm Oda Başkanlarımız İle Birlikte Yöneteceğiz. Esnafımız ve Odalarımız İle Bir Olup, Ahilik Anlayışı İçerisinde Bir Yönetim Sergileyeceğiz" Dersimize iyi çalıştık, esnafımızın eksiklerini, sorunlarını biliyoruz. Elimizden geldiği kadar ekibimiz ile birlikte çalışacağız. Tüm odalarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik ve ilgili konularda notlarımızı aldık. EESOB’u esnafıyla bir olan bir anlayışla yönetmek istiyoruz.” "Gücü olmayan tüm odalarımızı, birliğimizin çatısı altında toplayacağız. Bu noktada Genel Sekreterlik ve SGK destekleri vereceğiz. AB ve Dünya Bankası’ndan projeler alarak, odalarımızın katkısıyla gerçekleştirerek tüm gelirleri ilgili odalarımıza aktaracağız. Odalarımızı güçlendireceğiz diye konuşan Karakaya sözlerine şöyle devam etti. EESOB’un tanınırlığı konusunda mücadele vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bakıldığında Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın tanınırlığı EESOB’dan daha fazla. Halbuki EESOB’un üye sayısı Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasından daha fazla haliyle EESOB’un daha bilinir olması gerekiyor. EESOB'u ETSO kadar etkin bir hale getireceğiz. diye konuştu.

“ODALAR, PROJE ÜRETECEK”

Odaların Kurumsal kimliğinin kalmadığının altını çizen Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve EESOB Başkan Adayı Yücel Karakaya son olarak şu ifadelere yer verdi. “Odalarımızı, kurumsal kimliği olan, projeler üretecek şekilde geliştireceğiz. Kayıt dışı ile mücadele konusunda tüm oda başkanlarımız ile birlikte etkin bir şekilde çalışacağız. Tüm odalarımızı EESOB çatısı altında toplayacak ve tüm işlemleri hızlı bir şekilde yapıldığı bir sisteme geçeceğiz. Erzurum bu konuda geride kaldı. İnşallah odalarımızı en iyi noktalara getirmeye çalışacağız” diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı