DADAŞLAR KOCAELİ'NDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

BİNLERCE ERZURUMLU KEDFE'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

DADAŞLAR KOCAELİ

 

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu iftar organizasyonu Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. İftar organizasyonuna protokol üyeleri, Erzurumlu milletvekili adayları ve Erzurumlu vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İftarda konuşan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, 'Erzurumlu vekil adaylarımıza başarılar diliyorum.' dedi.

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) iftar organizasyonu Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. KEDFE Başkanı Tekin Dursun ev sahipliğinde gerçekleşen iftar organizasyonunda  AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı  Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İl Müftüsü Sinan Cihan, KOÜ Başhekimi Görkem Aksu,  Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, AK Parti Kocaeli 1. sıra milletvekili adayı Sadettin Hülagü,  MHP ikinci sıra milletvekili adayı Yudum Kaşıkçı, BBP Kocaeli 12. Sıra milletvekili adayı Fatma Banu Kayraldağ ve birçok davetli katıldı.

VEKİL ADAYI HEMŞERİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

KEDFE Başkanı Tekin Dursun açılış konuşmasında şunları söyledi: “Bu mübarek ay içinde duaların kabul olduğu, sofraların paylaşıldığı bu ayda mevlam tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Şu anda mevcut olan aramızda milletvekili hemşehrilerimiz var. Bu milletvekili adaylarından biri AK Parti birinci sıra milletvekili adayı olan Sadettin Hülagü. Hülagü hocamız sağlık kurumunda da büyük başarılar elde etti. Kocaeli'ne büyük katkılar sunan çok kıymetli rektörüne sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Yapmış olduğunuz çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki bu başarısını da Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında devam ettirecek. Yine bir kardeşimiz MHP ikinci sıra milletvekili adayı Yudum Kaşıkçı kardeşime de çıkmış olduğum yolda başarılar dilerim. Yine Büyük Birlik Partisi milletvekili adayı kardeşimiz Banu Hanım kardeşlerimize de çıkmış yolda Başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun. Başınız açık olsun. Mevla'm ülkemize, Kocaeli'mize ve Erzurumlu Erzurumluları adına güzel hizmetler yapmayı hepinize nasip etsin.

KEDFE Başkanı Tekin Dursun ev sahipliğinde gerçekleşen iftar organizasyonunda AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İl Müftüsü Sinan Cihan, KOÜ Başhekimi Görkem Aksu, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel, KASKF Başkanı Murat Aydın, İstanbul Finans Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ağırman, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları,  Kocaeli’de bulunan Hemşeri Vakıf, Federasyon ve Dernek Başkanları, Kocaeli Üniversitesi Akademisyenleri, İl Bürokratları, Kocaeli Basını, AK Parti Kocaeli 1. sıra milletvekili adayı Prof.Dr.Sadettin Hülagü, MHP ikinci sıra milletvekili adayı Yudum Kaşıkçı, BBP Kocaeli 12. Sıra milletvekili adayı Fatma Banu Kayraldağ ve birçok davetli katıldı.

VEKİL ADAYI HEMŞERİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

KEDFE Başkanı Tekin Dursun açılış konuşmasında şunları söyledi: “Bu mübarek ay içinde duaların kabul olduğu, sofraların paylaşıldığı bu ayda Mevla’m tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Şu anda mevcut olan aramızda milletvekili hemşerilerimiz var. Bu milletvekili adaylarından biri AK Parti birinci sıra milletvekili adayı olan Prof.Dr. Sadettin Hülagü. Hülagü hocamız sağlık kurumunda da büyük başarılar elde etti. Kocaeli’ne büyük katkılar sunan çok kıymetli rektörüne sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Yapmış olduğunuz çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki bu başarısını da Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında devam ettirecek. Yine bir kardeşimiz MHP ikinci sıra milletvekili adayı Yudum Kaşıkçı kardeşime de çıkmış olduğum yolda başarılar dilerim. Yine Büyük Birlik Partisi milletvekili adayı kardeşimiz Banu Hanım kardeşlerimize de çıkmış yolda Başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun. Başınız açık olsun. Mevla’m ülkemize, Kocaeli’mize ve Erzurumlu Erzurumluları adına güzel hizmetler yapmayı hepinize nasip etsin. Biz de şunları söylüyoruz ki bizim siyasi partimiz yok. Bizim siyasi partimiz vatanına, milletine, dinine, devletine, bayrağına sahip çıkan herkes bizim baş tacıdır. Ve omuz omuza karpuzlara, ülkemizin yanında bir ileriye taşıyan herkes siyasi partimizdir. Kim bunları başaracaksa biz hep onların yanında olacağız.”

ALLAH BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN

BBP Kocaeli 12. sıra milletvekili adayı Fatma Banu Kayraldağ konuşmasında “Dadaşları bir araya getiren federasyon başkanımıza teşekkür ediyorum. BBP’de Milletvekili adayıyım. Başka bir şey söylememe gerek yok. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın, siyasi bir konuşma yapmak istemiyorum.” dedi.

KENDİMİ EV SAHİBİ OLARAK GÖRÜYORUM

MHP Kocaeli ikinci sıra milletvekili adayı Yudum Kaşıkçı konuşmasında şunları söyledi: “Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonumuzun düzenlemiş olduğu bu güzel programa hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Ben bir dadaş kızı olarak kendimi ev sahibi olarak görüyorum. Böyle güzel bir programda sizleri böyle bir araya getirebildiğimiz çok teşekkür ediyorum. Tekrar hoş geldiniz, şerefler verdiniz diyorum ve teşekkür ediyorum.”

BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ KOCAELİ

AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İnsanlar doğdukları yerde değil doydukları yerde yaşarlar. Ben de evlenince burayı memleket olarak belirledim. Birinci önceliğimiz Kocaeli. Önümüzdeki günlerde yapılacak seçim Türkiye’nin rotasını belirleme noktasıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın daveti üzerine bu kutlu yürüyüşe safımızı tutmak için yanındayız. Burada bir nefer olarak çalışmak onurdur şereftir. Bir şeyi unutmayalım. Vatanı, milleti, bayrağı olmayan, bütünlüğü sağlamayan, güvenliği olmayan bir kimsenin refahı da olamaz. Birinci önceliğimiz demek ki bayrak, vatan, millet bu duygularla dadaşların bu konuya çok ilgili olduğunu biliyorum. Bu kentte de, bu noktada, hizmet noktasında hiçbir zaman geri durmadık. Cenabıhak sıratı müstakimden bizi ayırmasın. Mahcup etmesin. Sizlerin önünde başımı öne eğdirtmesin. Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli Şehir Hastanesi açacak. Hepinizi oraya davet ediyorum.”


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı