Cumhurbaşkanımıza Kulak Verelim!

Türkiye´nin içinde bulunduğu durumu en iyi anlayan Cumhurbaşkanımız R.Tayyip Erdoğan´dır. Devlet ve millet olarak bu sese kulak vermeliyiz!

Cumhurbaşkanımıza Kulak Verelim!

 

ERZURUM HABER 25: Siyasi partiler, toplum ve medya bu sese kulak vermeli! Türk, Kürt, Çerkez veya herhangi bir etnik ayırım yapmadan bu sese kulak vermeliyiz! Şükür ki başımızda böylesi bir Cumhurbaşkanımız var.

Koalisyon görüşmeleri 45 günü doldurdu ve herhangi bir sonuç ortaya çıkmadı. MHP ta başta kapıları kapatmıştı. CHP ile yapılan bütün görüşmelerde bazı maddelerde mutabakat kalınsa da yine de kesin bir neticeye varılmadı. Anayasa´nın tanımış olduğu haklar doğrultusunda gidişata Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan el koydu. Artık son karar merci Cumhurbaşkanıydı..

Ufukta ?erken seçim´ görünmüştü! Yüksem Seçim Kurulu´nun da erken seçim tarihi olarak 1 Kasım gününü işaret etmesi ile birlikte Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan düğmeye bastı ve erken seçim gündeme bomba gibi düştü.

PKK terör örgütünün yeniden silaha sarılarak ülkemizi kan gölüne çevirmesi, dış mihrak uzantılı  elbirlik etmişçesine AK Parti´ye, Cumhurbaşkanı R. Tayyi Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu´na saldırması ve arkalarına malum medyayı da almaları ülkeyi  içinden çıkılmaz bir labirentin içine soktu.

Ve terör hortladı.. İçerden ve dışarıdan Türkiye´nin istikrarsızlığa, kaosa, siyasi, ekonomik ve toplumsal bunalıma sokmak için her şeyi seferber eden malum güçlere karşı da bilinçli bir mücadele başlatıldı. Teröre karşı TSK ve diğer tüm güvenlik birimleri harekete geçti. Sözkonusu malum güçlerin bilmedikleri bir şey vardı o da artık eski Türkiye yoktu.. Karşılarında onurlu, gururlu ve hesap soran bir Türkiye vardı..

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan Anayasa´nın vermiş olduğu tüm yetkileri sonuna kadar kullanarak Türkiye´yi seçime götüreceğim demesi ile birlikte tüm dikkatler Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan´a çevrildi. Ve seçim tarihi olarak da 1 Kasım ilan edildi..

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan´ın yapmış olduğu Muhtarlar Toplantısı´nda bir gerçek daha ortaya çıktı. Bu toplantıya katılmayan Doğu ve Güeydoğu´lu muhtarların ne kadar terör örgütü baskısı altında oldukları da günyüzüne çıkmış oldu.

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan yapmış olduğu açıklamada halkımızı uyardı: ?Halkımız, kendi içindeki bu bölücü terör örgütü mensuplarını da ayıklamak durumundadır. Gerekirse bunları güvenlik güçlerine haber vermek durumundadır. Bölücü terör örgütü mensupları bunların arasına karışmak suretiyle buralarda dezenformasyon yapmak suretiyle, kalkıp halkı kandırmak yoluna gitmenin artık sınıra dayandığını herkes bilmelidir. Kimse artık bu yalanları yutmuyor. Yatırımlar yapılıyor. Bu yatırımlar yapılırken bunları yakanlar ortada. Bunların benim Güneydoğu´da yaşayan Kürt vatandaşımın dertleriyle dertlenmek diye bir dertleri yok.?

Görüldüğü gibi 13 yıllık AK Parti iktidarı sonucunda ülkenin hükümetsiz kalmasının önüne geçmek için Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan da kollarını sıvamış oldu..!

Mustafa Korkmaz -Konya´nın Nabzı

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

23.04.2024

  • İMSAK 03:46
  • GÜNEŞ 05:19
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:04
  • AKŞAM 19:08
  • YATSI 20:34
  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli