Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşan yerel seçimler öncesi önemli mesajlar verdi. "EN İDEAL ADAY"

Peki Nedir Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Göre; En İdeal Aday? İşte Detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşan yerel seçimler öncesi önemli mesajlar verdi.

 

Erdoğan, hazırladıkları program çerçevesinde yerel seçimler için ülke genelinde titiz bir çalışma yürüttüklerini vurguladı.

Seçimlerde en doğru adaylarla yola çıkacaklarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye'yi tarıyoruz, taramaya devam edeceğiz. Bütün mesele, en ideal aday tespitlerini yaparak ülke genelinde seçimlerden en başarılı şekilde çıkmak. Başta şahsım olmak üzere, bütün Merkez Karar Yönetim Kurulu üyelerim, Merkez Yürütme Kurulu üyelerim, bunun yanında tüm milletvekillerimiz Türkiye genelinde hazırlanan programa göre şu anda zaten görevlere başladılar.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üzerine basa basa vurguladığı ve başta kendisi olmak üzere tüm parti üst kurullarının arayışına girdiği “en ideal aday” tanımına girecek isimler daha şanslı olacak.

Peki Nedir Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Göre; En İdeal Aday?  

Öncelikle bu aday belediye başkanlık görevini devam ettiren bir isimse;  bir önceki seçimde halka vadettiği projelerini ne kadar hayata geçirildiğine bakılacak. 

İkincisi tüm bu hizmetleri yaparken herhangi bir yolsuzluk, usulsüzlük ve ismi etrafına bir şaibe bulunup bulunmadığına bakılacak.

 Üçüncüsü ise halkıyla bütünleşmiş, onların ağabeyi, kardeşi, evladı ve samimi ilişkiler kurma noktasında sorun yaşamayan, hemşerileriyle bütünleşmiş olmak, kibir, gurur ve makamın havasına kapılıp ulaşılamaz olmamak.

Bu üç özellik, bir ismin yeniden belediye başkanı olmasına ya da o il başka bir partinin yönetimindeyse belediye başkanı seçildiğinde bu özellikleri şahsında birleştirip halkın gönlünde yer edecek bir isim olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu formülüyle hiç zorlanmadan ve sadece iki anket yapılarak Belediye başkan adayının tespit edileceği illerin başında Erzurum gelir.

Halka sorulduğunda, anket sonuçları çok net bir isim verecektir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı