Çomaklı: Hedefimiz lider bir üniversite olmaktır

Atatürk Üniversitesinde devir teslim töreni yapıldı

Çomaklı: Hedefimiz lider bir üniversite olmaktır

 

Atatürk Üniversitesi´ne atanan Prof.Dr.Ömer Çomaklı Devir teslim töreninde konuştu.

 

Prof.Dr.Hikmet Koçak´tan görevi devr alan

Rektör Prof.Dr.Ömer Çomaklı şöyle konuştu:

 

Bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için tüm gayretimle çalışacağımı ifade ederek üniversitemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

HEDEFİMİZ LİDER BİR ÜNİVERSİTE OLMAKTIR

 

 

Çalışma arkadaşlarımın şunu bilmelerini istiyorum ki, bana oy veren ya da vermeyen ayrımı yapmadan adalet ve liyakati önceleyerek vatanına, milletine ihanet etmeyen herkesin rektörü olacağım´´

 

 

 ?Üniversitemiz, yarım asırlık geçmişi, bilimsel yeterliliği, öğrencileri ve mensuplarına sağladığı imkanları ülkemizin ve bölgemizin kalkınmasına verdiği katkı ile her zaman önde gelen üniversiteler arasında yer almıştır. Bundan sonraki süreçte de hedefimiz, ulusal ve uluslararası ortamlarda mensubu olmaktan övünç duyulan, vereceği eğitim-öğretim yapacağı bilimsel araştırmalar ile ülkemizin 2023 vizyonuna ulaşmasına katkıda bulunacak lider bir üniversite olmaktır´´.

 

SEVİYEYİ EN ÜST NOKTA´YA TAŞIYACAĞIZ

 

 

Üniversitemizin özellikler şehrimizin ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda bilim ve irfan üretmede başaralı bir performans sergilemesi için iyi bir ekip çalışmasının var olması gerektiğini inanıyorum. Bu görevi ifa edecek yetenekli ve birikimli bir öğretim üyesi kadrosuna sahibiz. Siz değerli öğretim üyelerimizle üniversite-sanayi, üniversite- tarım, üniversite-toplum ilişkilerini en üst düzeyde tutmaya gayret edecek ve şehrimizin lokomotifleri olan yerel ve merkezi yönetimlerle işbirliği içinde olacağız. Bu vesile ile başta üniversitemiz rektörlüğü görevini şahsıma tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a teşekkür ediyorum. Ayrıca bugüne kadar üniversitemize hizmet etmiş olan rektörlerimize, akademik ve idari personelimizde minnet ve şükranlarımı sunuyorum? şeklinde konuştu.

Kaynak:Erzmedya.com


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı