Çiğdemli Kendi Evladı Fatih Çelik'i Bağrına Bastı

İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih çelik Kendi Köyü (Tikkir) Çiğdemli'de Yoğun İlgiyle Karşılandı

Çiğdemli Kendi Evladı Fatih Çelik

 

İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmıyor.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Fatih Çelik bugün kendi köyü olan Eski ismiyle Tikkir yani Çiğdemli'deydi.

 

 

Çiğdemli mahallesindeki vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Fatih Çelik, kendi mahallesinde doğup büyüdüğü büyükleriyle, arkadaşlarıyla, küçükleriyle, anne ve bacılarıyla bir arada olduğu için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Kendisini saatlerce bağrına basan Çiğdemli mahallesindeki hemşerileriyle hasbihal eden İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, İlçenin ve Erzurum'un en genç ve dinamik Belediye Başkan Adayı olduğunu da vurguladı.

İyi belediyecilik olarak yerel yönetimlerde vizyonumuz; yeni nesil belediyecilik anlayışı ile Cumhuriyetin İkinci Yüzyılında kent yapılanmasının en güzel ve seçkin örneklerinden birini oluşturarak model bir kent yaratmaktır diye konuşan İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, Kendi kendine yetebilen, tarihinden aldığı güç ile her ferdini kucaklayan, adil ve eşit hizmet anlayışını İlçemizin her bir köşesinde hakim kılacağız. Bu güzel ilçemizin öz evlatları olarak, sizin vicdanlarınız bizim vicdanlarımızdır. Sizlerin onuru, bizim onurumuzdur. 1 Nisan 2024 Sabahı Aziziye Belediyesi’ni siyasi ahlak ve onurumuzla hep birlikte yöneteceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

 

Fatih Çelik konuşmasının devamında, “Vatanımız için çalışacağız. Ülkemiz için çalışacağız. Şehrimiz ve İlçemiz için çalışacağız. Hiç kimseyi ayırmayacağız. İlçemizin her bir ferdi için çalışacağız. İnsan odaklı olacağız. Kesinlikle o bu şu ayrımı yapmayacağız. Herkes bizim vatandaşımız, herkes bizim ailemiz, herkes bizim kardeşimiz. Vatanını, bayrağını seven herkes için çalışacağız, onlara hizmet edeceğiz.  Rabb'im bu mücadelemizde memleketimize hayırlı işler yapmayı, memleketimizde faydalı işler yapmayı, gençlerimize, yaşlılarımıza, şehrimizdeki her bir ferde hayırlı hizmetler yapmayı ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" dedi.  

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.04.2024

  • İMSAK 03:35
  • GÜNEŞ 05:11
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:14
  • YATSI 20:43
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı