ÇAT BELEDİYE BAŞKANI MELİK YAŞAR'DAN İLÇENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK YATIRIMLAR

İki yıldır görevde bulunmasına rağmen yaptığı hizmetler ve projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla da vatandaşlardan tam not aldı.

ÇAT BELEDİYE BAŞKANI MELİK YAŞAR

 

Altyapı, yeşil alan, kentsel dönüşüm başta olmak üzere ilçenin kaderini deştirecek lavanta bahçeleri ile beton santrali gibi projeleri hayata geçiren Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, şimdiden ilçe tarihinin en başarılı belediye başkanları arasında gösteriliyor.  Pandemi döneminde bir çok belediye yatırımlarına ara verirken,  Çat Belediyesi devam eden projeleri tamamlarken, çok sayıda yeni yatırıma da start verdi.

İLÇE MERKEZİ, MAHALLE AYRI YAPMADAN HER YERE HİZMET GÖTÜRDÜ

İlçe merkezinde yeşil alanlarla birlikte millet konağı, otel, gasilhane ve morg, kadın dinlenme evi gibi bir çok projeyle halkın yüzünü güldüren Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, sanayi sitesinin ilçeye kazandırılmasında da önemli adımlar attı. İlçe merkezinin yanı sıra ilçeye bağlı en ücra köylere kadar hizmet ulaştıran Başkan Yaşar,  pandemi sürecinde halkın sağlığı için başta hijyen setleri dağıtımı olmak üzere tüm tedbirleri almayı da ihmal etmedi.

İLÇEDE YOL SEFERBERLİĞİ

Çat Belediyesi, baharın gelmesi ile birlikte, havaların ısınmasını da fırsat bilerek ilçede stabilize yol çalışmalarına hız verdi. Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar’ın talimatları doğrultusunda ilçe kırsalında yer alan mahallelerde belediye ekipleri stabilize yol çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yaşar, Sezon sonuna kadar tüm köy yollarının onarımdan geçerek halkın hizmetine sunulacağını müjdeledi.

İLÇENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK YATIRIMLAR

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, ilçenin geleceğine de yatırım yapmayı ihmal etmiyor. İlçeye hem beton ve parke taş ve bims ihtiyacını karşılayacak, hem de belediyeye ek bir gelir sağlayacak olan Beton Santrali kuruluyor. Ayrıca ilçede kıraç ve tarıma elverişli olmayan toprakların lavanta bahçesine dönüştürülerek ekonomiye kazandırılması hedefleniyor. Bu kapsamda ilçede istihdamın artırılması da hedefleniyor.

‘’Çat belediyesi olarak ilçemizin gelişmesi ve kalkınması adına ne gerekiyorsa yapacağız’’ diyen Başkan Yaşar, ‘’ Haftanın belirli günlerinde düzenlediğimiz halk günü toplantıları ile vatandaşlarımızın sorunlarını çözme adına çalışmalarımız devam ediyor. Günün büyük bölümünü esnaf gezileri ve mahallelerimizde geçiriyoruz. Gönül belediyeciliği ile Çat ilçemizin makus talihini değiştirdik. Özellikle yaz turizmi konusunda da çok ciddi çalışmalarımız var. Gelecek yıllarda ilçemiz yaz turizminde önemli bir konumda olacaktır'' dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı