ÇAT BELEDİYE BAŞKANI MELİK YAŞAR HAFTA SONUNU ESNAFLA GEÇİRDİ

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, yoğun geçen çalışma programına rağmen mahalle ve esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

ÇAT BELEDİYE BAŞKANI MELİK YAŞAR HAFTA SONUNU ESNAFLA GEÇİRDİ

 

Göreve geldiği günden beri Çat İlçesinde mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarına aralıksız devam eden Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, haftanın yedi günü 24 saat vatandaşlarına hizmet etmek için adeta kendisiyle yarışıyor.

Her fırsatta İlçe merkezinde, köylerde ve mahallelerde vatandaşlar ve esnaflarla istişare yapıp taleplerini dinleyen Başkan Melik Yaşar, hafta sonunu da halkın içinde geçirdi.

“Makamda oturarak vakit geçirmek yerine fırsat buldukça vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi daha çok önemsiyoruz. İşlerimizin yoğunluğundan fırsat bulduğumuz her an hemşehrilerimizle bir araya gelerek, onların sorunlarını dinleyip sohbet ediyoruz” diye konuşan Başkan Melik Yaşar sözlerine şöyle devam etti. Çat İlçemizde mesai saatlerinin dışında ve hafta sonları sürekli vatandaşlarla bir araya gelip, sorunları ilk ağızdan dinlemeye özen gösteren Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Hafta sonunu Çat İlçe merkezi esnafına ayıran Başkan Melik Yaşar, esnafa helalinden bol kazanç ve bereketli işler temennisinde bulundu.

“Her zaman olduğu gibi fırsat buldukça esnafımızla buluşmalara devam ediyoruz” diyen Başkan Melik Yaşar, “Yapmış olduğumuz ziyaretlerde esnafımız ile fikir alışverişinde bulunup ilçemize yapacağımız çalışmalar hakkında bilgiler veriyoruz. Halkımız ile istişarelere büyük önem veriyoruz. Çünkü bizim tespitlerimizin yanı sıra onların talep ve önerileri bizlere yol gösterici oluyor. Bu tarz ziyaretlerimizi sadece belirli zamanlarda değil fırsat bulduğumuz her zaman gerçekleştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerin amacının esnafla ve halkla istişare etmek olduğunu söyleyen Başkan Melik Yaşar: “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın talepleri üzerine en küçük sorunlarını bile kısa zamanda çözüme kavuşturmak için ilgili birimi harekete geçiriyoruz. Ziyaretlerde sorunları yerinde görerek Belediyenin çalışmalarını halkımıza anlatıyor, sokakları dolaşarak aynı zamanda projelerimizi de halkımızla paylaşıyoruz."  şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı