CANAN UÇAR PAPUA YENİ GİNE'DE YAŞIYOR HERHALDE

MEHMET SEKMEN'İN YATIRIMLARINDAN BİHABER OLAN CANAN UÇAR'DAN HERKESİ GÜLDÜREN PAYLAŞIM

CANAN UÇAR PAPUA YENİ GİNE

 

Erzurum İYİ Parti'de 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi Belediye Başkanlıkları için Aday krizi yaşandı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı başta olmak üzere bir çok ilçe de Aday bulamayan İYİ Parti sonunda daha önce girdiği 3 seçimde ezici oy farkıyla yenilen Canan Uçar'ın kapısını çaldılar.

Aday yokluğundan kapısı çalınan Canan Uçar ise bu teklife hiç tereddütsüz “Ben Varım” dedi.

Oysa İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı İçin Canan Uçar'dan önce en az beş kişinin kapısını çalmış ve çaldıkları her kapıdan eli boş dönmüşlerdi.

Girdiği her seçimden yenilgiyle ayrılan Canan Uçar'a şehirde “Yenilen Pehlivan Güreş'e Doymazmış” yakıştırması İYİ Parti'de de hayat bulmuş olmalı ki, “Canan Uçar bugüne kadar hep yenildi. O Güreşe doymamıştır. Çağıralım. Nasıl Olsa Gelir” düşüncesiyle bu seferde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı İçin Şans verildi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimlerinden de ezici bir oy farkıyla seçimlerden yenilgiyle ayrılacağına kesin gözüyle bakılan Canan Uçar'ın seçimlere günler kala yaptığı paylaşımlarda görenleri sesli güldürüyor.

Canan Uçar'ın “Musluktan Akan Su İçilecek” Başlıklı seçim beyannamesini okuyan Erzurumlu vatandaşlar, Canan Uçar İçin; PAPUA YENİ GİNE'DE Mİ?, VENEZUELA'DA MI? Yoksa SİNGAPUR'DA MI? Yaşıyor dediler.

Canan Uçar'ın bir an evvel Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret ederek önünde düğme ilikleyip şehir de yaptığı yatırımlar hakkında bilgi alması gerektiğini savunan vatandaşlar, Erzurum'da Sağır Sultan'ın bile duyduğu Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in hayata geçirdiği İçme suyu projesi başta olmak üzere hayata geçirilen bir çok projeyi anlayıp dinledikten sonra seçim beyannamesi paylaşmasını istediler.

Aksi takdirde Canan Uçar'ın sırf konuşmak için konuştuğu için çok gülünç duruma düştüğünü hatırlatan vatandaşlar, 

İYİ Partili yetkilere de “Erzurum'a göre göre bunu mu reva gördünüz” dediler.

İŞTE CANAN HANIM'IN GÖRENLERİ SESLİ GÜLDÜRDÜĞÜ SEÇİM BEYANNAMESİNDEN BİRİ;

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: CANAN PAPUA ' YAŞIYOR HERHALDE

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı