BİZE BENZEYEN ANCAK BİZDEN OLMAYAN, BU YENİ DÜŞMANIN VARLIĞI BİZİM İÇİN BİR ŞANSTIR

BİZE BENZEYEN ANCAK BİZDEN OLMAYAN, BU YENİ DÜŞMANIN VARLIĞI BİZİM İÇİN BİR ŞANSTIR

BİZE BENZEYEN ANCAK BİZDEN OLMAYAN, BU YENİ DÜŞMANIN VARLIĞI BİZİM İÇİN BİR ŞANSTIR

 

Kıymetli Dostlarım,

Zekeriya Öz twitter´da hakkında yazdığım 6 maddelik açıklamamla ilgili Devlet görevlisine hakaret ve tehdit suçundan hakkımda Anadolu Adliyesi´ne hapis cezası almam için müracaatta bulunmuş (Ayrıca da başka bir adliyeye para cezası almam içinde bir şikayette daha bulunmuş.).

zekeriya öz´ün her iki şikayetinin evrakları şahsıma tebliğ edildiği zaman, gülümseyerek bu insanlarla (paralel yapıyla) benim kader çizgimin karşılıklı olarak epey bir süre daha devam edeceği konusunda ki düşüncemde galiba yanılmadım dedim (bundan şeref duyarak).

Hapis cezası istemiyle yapmış oldukları şikayet ile ilgili Anadolu Adliyesi´ne giderek ifademi verdim. Başsavcılık tarafından hakkımda kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verildi. Para cezasıyla ilgili açtıkları diğer adliyedeki davayı ise mahkeme reddetti (öyle ya bu ülkede gerçek hakim ve savcıların olduğunu galiba onlar unutmuşlardı.).

Ergenekon davasının ŞEHİTLERİ´nden olan CENNETMEKÂN MUZAFFER TEKİN ABİ ile cezaevinde sohbet ederken bana: devamlı böyle neşeli ve pozitif olmayı nasıl başarıyorsun? Diye soruyordu. Bir gün kendisine Abi sıkılmazsan sana anlatayım, dedim.

Bizim DEVLETİMİZ, yabancı devletlerle yaptığı cephe savaşlarından dolayı, tecrübe sahibidir. Ayrıca terör örgütlerinin silahlı eylemlerine karşı da tecrübe sahibidir. Ancak bizim DEVLETİMİZ ilk defa böyle bir düşmanla karşılaştı (paralel yapı).Bu yüzden şu anda uyuşturucu iğneyle vurulmuş kurbandan kaçan boğa gibi reflekslerini kontrol edemiyor, dedim.

Kendi gibi namaz kılan, oruç tutan aynı kültürden beslenen fakat (direkt olarak üst akıldan emir alan yani bizden olmayan) bir düşmanla daha önce hiç karşılaşmadı. Bizler bu karşılaşmanın ilk kurbanlarıyız. Bizim ödediğimiz bedeller, çektiğimiz acılar, bu düşmanın ilerleyen yıllarda ne kadar tehlikeli olduğunu ortaya çıkmasını sağlayacak. Daha sonraki zamanlarda da DEVLET ona göre mücadele reflekslerini geliştirecek diyordum.

Daha sonrasında kendisine yahudileri örnek vermiştim. israil devletinde toplam 3,5 milyon yahudi var. Dünya,´nın diğer ülkelerine ise dağılmış 5 milyon yahudi daha var, yani toplamında tüm dünyada 8,5 milyon yahudi var. 8,5 milyon yahudi, ellerinde ki (tüm dünya genelinde sahip oldukları) finans, basın, silah sanayi sektörü sayesinde dünya genelinde yaşayan 8,5 milyar insanı istedikleri gibi yönlendiriyorlar. Hangi toplumla bir sorun yaşasalar mutlaka sorunu kendi lehlerine bitecek şekilde çözüme kavuşturuyorlar demiştim.

3 bin sene önce kendilerine vaat edildiğine inandıkları topraklardan kovulduktan sonra o kadar çok farklı düşman tipiyle karşılaşmışlar ki şu anda herhangi bir düşmanla karşılaşsalar geçmiş hafızalarına baktıklarında mutlaka ya karşılaştıkları düşmanın aynısıyla ya da çok benzeriyle geçmişte mutlaka karşılaştıklarını görüyorlar.

"Yeni düşmanlarına karşı geçmişte savaştıkları başka düşmanlarına verdikleri mücadelelerindeki doğruları ve hataları tekrardan gündemlerine taşıyor,o zaman ki savaş stratejilerinde bu günün şartlarına göre bir revizyon yaparak yeni düşmanlarına karşı bu sayede mutlaka başarı sağlıyorlar."

Bizim DEVLETİMİZ biraz öncede söylediğim gibi kendi gibi namaz kılan, oruç tutan, aynı kültürden beslenen fakat kendinden olmayan üst akıldan emir alan yeni bir düşmanla karşılaştığını anlayabilmesi için bizlerin acı çekmesi,bedel ödemesi gerekir,demiştim. Bizim çocuklarımız,onların çocukları, kısacası gelecek nesiller, bu tip bir düşmanla karşılaştıkları zaman şu an bizim DEVLETİMİZİN yaşadığı şaşkınlığı artık yaşamayacaklar (Uyuşturucu iğneyle vurulmuş kurbandan kaçan boğa gibi yalpalamayacak ne yapması gerektiğini bileceklerdir, demiştim.).

CENNETMEKÂN MUZAFFER ABİ bu sohbetin sonunda benim boynuma sarılmış, olaylara bu kadar acayip yönde bakmayı nasıl başarıyorsun, gerçekten bunu anlayamıyorum.Belki de bu yüzden seni çok seviyorum kardeşim,demişti (Ölmesine saatler kala da eşine ve kızına vasiyetimdir tabutumun başında, mutlaka SEDAT KARDEŞİM beklesin diye de belirtmişti.).

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

17.04.2024

  • İMSAK 03:57
  • GÜNEŞ 05:27
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:26
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli