BİRİ KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN FRENİNE BASSIN LÜTFEN!...

CHP’nin “Hedef İktadar” sloganıyla gerçekleşen 37. Olağan Kurultayı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Parti Meclis’i (PM) için 80 isim önerdiği anahtar listesi belli oldu.

BİRİ KEMAL KILIÇDAROĞLU

 

Birisi çıkıp artık CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Frenine basmalı....

İçerisinde bulunduğumuz hafta sonu "HEDEF İKTİDAR" Sloganıyla  37. Olağan Kurultayı'nı gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanlığına yeniden seçilen Kemal Kılıçdaroğlu 80 kişilik Parti Mclisinden oluşan Anahtar listesine bir tek Erzurum'lu bile almadı.

Geçtiğimiz günlerde Ulusa seslenen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Yalancı Hastalığı Yani "MİTOMANİ" hastası olmuş dediği Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekten doğru bir teşhis koyduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Vatandaşların karşısına bir çok kez gerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hakkında gerekse kurmayları hakkında yalan ve iftira söylemlerle çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başknı Kemal Kılıçdaroğlu, Bu seferde vatandaşları değilk kendi kendisine yalan söyleyip ve söylediği yalana kendisini bile inandırmak için slogan geliştirmiş görünüyor.

"HEDEF İKTİDAR" Diye bir slogan geliştiren ama iktidar hedefinde Erzurum'u yok sayan bir zihniyetin zaten Erzurum'da sadece Tabela'dan ibaret bir partisi ve İl Başkanının ismini bile bilmediğimiz bir yönetimi var.

Türkiye'de iktidar olmak için 81 Vilayet'de güçlü kadrolarının olması gerektiğini bile bilmeyen bir Genel Başkanın 18 yıldır her seçimde kafasına vurula vurula seçim sonucuyla sandıktan ayrılmasının tesadüf olmadığını bugün bir kez daha görmüş bulunuyoruz.

Dünya genelinde Siyasete baktığımızda İktidarları takip eden Ana Muhalefetler bir sonraki seçimler için ayakları yere sağlam basan yatırımlar ve halkı cezbedecek söylemler yaparken Türkiye'deki Ana Muhalefet Partisi ve Genel Başkanının sadece yalan ve iftiralarla yürüttüğü siyaset propagandaları artık alışılmış ve inandırıcılığını her geçen gün kaybetmiştir.

Türkiye Cumhuriyetini Kuran Şehir Erzurum'u ve Erzurumluyu hiçe sayan zihniyetin ürünü olarak her zaman karşımıza çıkan Ana Muhalefet Partisi Cumhuriyet Halk Partisi, içerisinde bulunduğumuz hafta sonu yapılan 37. Olağan Kurultayında da yine 80 kişiden oluşan Parti Meclisine Erzurum'dan bir kişiye bile yer vermeyerek hem Erzurum'daki Teşkilatı'nın ne kadar basiretsiz ve Partisi için Lüzümsuz olduğunu göstermiştir.

Sadece Erzurum bandında değil. Türkiye genelinde de hafta sonu Ulusal kanalları meşgul eden Cumhuriyet Halk Partisi'nin 37. Olağan Kurultayı parti içerisindeki hizipi de gözler önüne sermiş ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendi ekseni etrafında dönen bir Parti olma özelliğini gün yüzüne çıkarmıştır.

Erzurum'daki İl Teşkilatını göz önüne alacak olursak, Parti'nin Erzurum'da bir İl Başkanının olup olmadığından bile haberi olmayan Erzurum halkı, Teşkilat şemasını ve Cumhuriyet Halk Partisi diye bir Partinin Erzurum'da olup olmadığından bile bihaber yaşamaktadır.

CHP'yi Erzurum'da temsil noktasında olan Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl ve İlçe Teşkilatlarının bir an önce sadece tabela partisinden ibaret olan Partilerinin kapısına kara kilit vurup anahtarını da bölgeyi iyi bilen İl Başkanlarının Pasinler Ovasına atmalarını talep ediyorum.

Çünkü; Olağan Kurultay'da bile İl Teşkilatından birisi yada birilerinin Genel Başkanlarının Parti Meclisine almayı hak edemeyen bir Teşkilatın binasının olmasının da bir önemi olmadığı kanaatindeyim.

Eğer Erzurum Teşkilatını yok sayan, erzurum'dan bir kişiyi bile Parti Meclisinde görmek istemeyen bir Genel Başkanın "HEDEF İKTİDAR" sloganıyla çıktığı yolda sizi hiçe saymasını hazmedebiliyorsanız buyurun görevinize devam edin diyorum.

Erzurum'daki Cumhuriyet Halk Partisine gönül veren ve CHP Erzurum teşkilatlarına da bir tavsiyede daha bulunarak noktalamak istiyorum yazımı...

Gönül verdiğiniz Partinizin Genel Başkanlığına yeniden seçilen Kemal Kılıçdaroğlu sizi, memleketinizi ve teşkilatınızı hiçe saymaktadır.

Gelin Erzurum Teşkilatı olarak Baş Kaldırın....

Gelin en azından Partinize bir iyilik yapın...

Genel Başkanınızın Frenine basın...

Gelinen nokta da artık Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Kurmaylarına, Bakanlarına, Milletvekillerine, ailesine, çevresine ve vatandaşların gözünün içerisine baka baka yalan söylemeyi bir tık daha ilerletti. Artık kendi kendisine yalan söyleyip ve bu söylediği yalana da artık kendisi inanmaya başlamış, Cumhurbaşkanımızın tabiri ile Mitomani hastalığının üst sınırına gelmiş derecede bir hasta...

Erzurum ve Erurumlu olmadan İktidar Olunacağına kendisini bile inandıran bir Parti Genel Başkanı'nın peşinden gitmenin ne derece doğru olduğunu konuşmayacağım bile... 

Eğer bu frene basmazsanız....

Bugün Erzurum'da Nasıl bir tabela Partisi olmaktan bir adım ileriye gitmiyorsanız. Yarın Türkiye Genelinde de aynı konuma geleceksiniz.

En azından bu baş kaldırışı Erzurum'dan yapın....

Eğer yapmazsanız. Sizler hep yok sayılmaya, Genel Merkeziniz ve Genel Başkanınız tarafından hiç hükmünde olmaya hep mahkum kalacaksınız.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun 80 Kişilik Parti Meclisi Listesi, Bakın orada sizden birileri yok. Bu Liste zaten siz Erzurum Teşkilatının Genel Merkeziniz ve Genel Başkanınız tarafından yok hükmünde olduğunuzun kanıtıdır.

Takdiri Size bırakıyorum.....

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false