BİR TEK LOKMAN UZUN VATANDAŞIN KARŞISINA ÇIKTI!

9 ADAYIN BELEDİYE BAŞKANLIK İÇİN YARIŞTIĞI TORTUM'DA SEÇİM ÖNCESİ BİR TEK TORTUM'UN BAĞIMSIZ ADAYI LOKMAN UZUN MİTİNG YAPTI

BİR TEK LOKMAN UZUN VATANDAŞIN KARŞISINA ÇIKTI!

 

Seçimlere 3 gün kala Tortum'lu hemşerilerinin karşısına çıkarak projelerini ve Tortum'a yapacaklarını sıralayan Tortum'un Bağımsız Belediye Başkan Adayı Lokman Uzun, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi bir ilke imza attı.

8 Partili ve 1 Bağımsız Aday olmak üzere 9 Adayın Belediye Başkanlığı için yarıştığı Tortum'da 8 Partili Belediye Başkan Adayının bugüne kadar vatandaşların karşısına geçerek projelerini anlatacakları, halkla kucaklaşacakları bir tek miting yapmamaları Tortum'da yaşayan vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

İlçe de 31 Mart seçimleri öncesi hiç bir Partili belediye Başkan Adayının miting yapmaması üzerine önceki gün İlçedeki tek Bağımsız Belediye Başkan Adayı Lokman Uzun'un yaptığı miting şölene dönüştü.

 

 

Tortum İlçe merkezinde Ramazan günü olmasına rağmen Tortum merkezden ve mahallelerden akın akın miting alanına gelen vatandaşlara seslenen Tortum'un Bağımsız Belediye Başkan Adayı Lokman Uzun coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

20 Şubatta siz değerli hemşerilerimin izni ve desteğiyle Tortum'a daha iyi hizmet etmek için Belediye Başkanlığına Bağımsız aday oldum. Göstermiş olduğunuz sevgi yumağı her geçen gün katlanarak büyüdü ve bugüne geldik. Bu süreçte beklerdim ki, diğer Partili Belediye Başkan Adayı arkadaşlarım da bu alanda karşınıza çıkıp projelerini ve Tortum'a yapacaklarını sizlere anlatsınlar. Bekledik ama yapmadılar. 31 Mart yerel seçimleri öncesi halkımızın huzuruna alnı ak ve başı dik bir vaziyette çıkma fırsatını bize veren Allah'ıma şükürler olsun. Siz değerli hemşerilerimiz de bu mübarek Ramazan gününde bizi mahcup etmediniz evlerinizden, işlerinizden ve mahallelerinizden çıkıp buraya kadar geldiniz. Bu güzel kutlu buluşmamızda bizleri yalnız bırakmadınız. İnşallah 31 Mart günü de bizimle olmaya devam eder ve mutlu sona hep birlikte ulaşırız. Hepinize teşekkür ediyorum dedi.

Tortum'un Bağımsız Belediye Başkan Adayı Lokman Uzun sözlerine şöyle devam etti. Değerli halkım biliyorsunuz ki sizin izninizle buraya kadar geldim. Ve sağladığınız destekle adaylığımı koydum. Bizim bir Tortum hayalimiz var. Bu hayalin merkezinde insan var, aile var, mahalle var. Bu hayalin merkezinde kalite var. Kalitenin içerisinde mana var, estetik var, dürüstlük var, adalet var. Her projemiz ve her hizmetimizde adil davranılacak, israftan kaçınılacak, hizmette gereklilik esas olacaktır. Yatırıma bütçeden daha fazla pay ayıracağız. Güzel İlçemiz Tortum'da istihdam artırıcı yatırımların yapılmasında belediyemiz, imkânları ölçüsünde yardımcı olacaktır. Siyasi hayatımda 1 dönem Fazilet Partisi Tortum Encümenliği, 2 dönem. Ak Parti İlçe Başkanlığı ve 1 Dönem de Ak Parti'den Büyükşehir İl Encümenliği görevinde bulundum. Bu yapmış olduğum görevlerim süresinde Tortum'un gelişmesi ve kalkınması için verdiğim mücadelede ilk günden bugüne kadar hiçbir zaman bireysel çıkarlarım için siyaset yapmadım. Tortum'a Belediye Başkan Adayı veya Şehrime Milletvekili olmak için bu yolculuğa çıkmadım. Bunu siyasi hayatımı yakından takip eden tüm Tortum'lu hemşerilerim çok iyi bilirler. Ben kitaptan okuyarak, bir belgesel izleyerek siyaseti öğrenmedim. Her şeyi yaşayarak tecrübe ediyorum. Şimdi biriktirmiş olduğum onca bilgi, birikim, donanım ve tecrübelerimi Tortum'un daha yaşanılabilir ve Marka bir İlçe olması için ortaya koymak istiyorum. “Bizler, Tortum'a aitiz; sokaklarında oynayan çocuklarımızla, kahvesinde sohbet eden büyüklerimizle, esnafımızla, gencimizle, kadınlarımızla kısacası hep birlikte Tortum İlçemize renk katıyoruz” Gün Birlik Olma, Gün Beraber Olma Günüdür. Bugün bu meydanda başka ilçelerimizden gelen kuru kalabalık ve başka ilçelerin parti teşkilatları yok. Bu meydanda bugün zorla miting alanına gideceksin diye zorlanan insanlar yok. görüyorum ki, bizlere gönül veren Tortumlu hemşerilerim kendi istek ve arzularıyla bu meydanı doldurmuşlar. Burada Güven Var! Huzur Var! Tortum'un Öz evladını bağrına basan millet var. Teşekkürler Kadim Şinas Tortumlu hemşerilerim. Asıl Zafer 31 Mart'ta inşallah. Bugün Kına Gecemizi yaptık. 31 Mart'ta Düğünümüz Var diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: LOKMAN VATANDAŞIN KARŞISINA ÇIKTI!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.04.2024

  • İMSAK 03:35
  • GÜNEŞ 05:11
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:14
  • YATSI 20:43
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı