Belediye Başkanlarımız AK Parti'nin Kızılcahamam kampına katıldı.

AK Parti’nın belediye başkanları ile Kızılcahamam’da yaptığı istişare kampına Erzurum'dan 9 belediye başkanı katıldı.

Belediye Başkanlarımız AK Parti

 

Ankara Kızılcahamam'daki kampın ilk gününde tecrübeler paylaşılırken, bugün ise Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya bakanlar, genel başkan yardımcıları, ilçe belediye başkanları ve AK Parti’nin kurmayları katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda AK Partili belediyelere şehirlere hizmet noktasında önemli mesajlar verdi.

Kızılcahamam'daki bu kampa Erzurum'dan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı, Hınıs Belediye Başkanı Serdar Şan, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğiter ve Pazaryolu Belediye Başkanı İbrahim Şahin Katıldı.

 

 

Kampın ikinci gününün sonunda Kızılcahamam'dan önemli mesajlar veren Belediye Başkanlarımız şu ifadelere yer verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada; “Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi AK Parti birikimiyle, vizyonuyla, referanslarıyla yerel yönetimlerde sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyanın en etkin en donanımlı siyasi hareketidir. AK Parti belediyeciliği bir markadır. İnşallah önümüzdeki dönemde şehrimizi tam bir eser, hizmet, icraat belediyeciliğiyle geleceğe taşıma arzusundayız. Milletimiz ve memleketimiz için her geçen gün daha iyisini yapma gayretiyle hareket ediyoruz. Şehrimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar ise yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleşen AK Parti'mizin "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"na Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sekmen ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte katıldık. Yerel yönetimlerin daha etkin çalışması ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmesi için pek çok değerli konuyu ele aldık. Bu önemli toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar yaptığı açıklamada; “Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde tevazu, samimiyet ve gayretle hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu kamp, yerel yönetimler olarak hizmetlerimizi daha ileriye taşımak adına büyük bir fırsat sunuyor,” dedi.

 

 

Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetimler konusunda kendilerine rehber niteliğinde olduğunu ifade ederek, şu değerlendirmelerde bulundu: “Milletimiz ve memleketimiz için her geçen gün daha iyisini yapma gayretiyle, ülkemizi geliştirme ve milletimizin refah seviyesini yükseltme hedefine doğru istişare yoluyla ilerlemeye devam ediyoruz. Kızılcahamam Kampımızın ikinci günü de yoğun bir gündemle devam etti. Bugün Bakanlık ve Başkanlıklarımızın sunumlarını dinledik. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile genel bir değerlendirme toplantısına katıldık. Tevazu ve samimiyetten taviz vermeden önümüzdeki hizmet dönemini tam anlamıyla bir icraat, eser ve hizmet seferberliğine dönüştürmeyi sürdüreceğiz. Her birimiz ilimizde ve ilçelerimizde davamıza, ülkemize ve milletimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacak, gayret gösterecek ve özveriyle çabalayacağız. Rehavete kapılmadan, kibirlenmeden ve büyüklenmeden, milletimizin beklentilerine cevap vermeye devam edeceğiz. Yolumuz açık, Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

 

Hınıs Belediye Başkanı Serdar Şan ise yaptığı açıklamada; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çok verimli toplantılar gerçekleştiriyoruz. Kendisinin 94 belediyecilik ruhundan Türkiye Yüzyılı’na taşıdığı anlayış, bizler için adeta bir rehber niteliğindedir. İnşallah bu kutlu davada başta şehrimiz Erzurum olmak üzere Hınıs'ımız için gayretle çalışarak Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği toplumumuzun beklentisini en iyi şekilde karşılayacağız. Hınıs İlçemize hizmetler kazandırmak için vakit kaybetmeden yola koyulacağız” dedi.

Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat yaptığı açıklamada; “AK Partimizin Kızılcahamam’da düzenlediği ve 31 Mart yerel seçim sonuçlarının değerlendirileceği “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme” kampına katılarak değerli Belediye Başkanı arkadaşlarımla ve teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Kampımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 

 

Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğiter yaptığı açıklamasında; “AK Parti Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantımıza, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla devam ediyoruz. AK Kadrolar olarak Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; tevazu, samimiyet ve gayretle Türkiye için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu yaptığı açıklamada; "AK Partimiz çok büyük bir aile, uzun yıllardır liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Ülkemizi ileri ülkeler seviyesine getirmek için çalışıyoruz çalışacağız. Bizde AK Parti'nin bir neferi olarak gerek İlçemiz Narman'ımızı geliştirmek daha yaşanabilir bir İlçe haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz, işte bu toplantımızda da Sayın Cumhurbaşkanımızın bize göstereceği yolda hiç şaşmadan yürümeye devam edeceğiz. Kampımız ülkemize, partimize ve tüm AK Partililere hayırlar getirmesini temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

04.07.2024

  • İMSAK 02:51
  • GÜNEŞ 04:45
  • ÖĞLE 12:24
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:39
  • Perşembe 25.4 ° / 10.2 ° Güneşli
  • Cuma 27.2 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli