BBP´DE ESKİ BAŞKAN YUSUF YILDIRIM SESLERİ YÜKSELİYOR

DADAŞKÖY ESKİ BELEDİYE BAŞKANI YUSUF YILDIRIM´IN İSMİ BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ´NDEN YAKUTİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN KONUŞULUYOR.

BBP´DE ESKİ BAŞKAN YUSUF YILDIRIM SESLERİ YÜKSELİYOR

 

 

Erzurum siyasetinde her geçen gün yeni bir süpriz yaşanıyor. 

Erzurum´da AK Parti ile MHP´nin ittifak kapsamında Büyükşehir Belediyesi ve tüm İlçelerdeki Belediye Başkan Adaylarının netlik kazanmasının ardından İYİ Parti´de Büyükşehir Belediyesi ve bazı İlçe Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna duyurdu. 

Bugün ise kulislere bomba bir iddia düştü. Dadaşköy Beldesi´nde 1990´lı yıllarda Refah Partisi´nden iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Yusuf Yıldırım´ın Büyük Birlik Partisi´nden Yakutiye Belediye Başkan Adayı olacağı iddiası kulislere düştü.

Elde ettiğimiz bilgiler ışığında BBP Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok ile Başkan yardımcısı Cevat Özer´in Dadaşköy Beledesinde iki dönem başarılı Belediye Başkanlığı yapmış ve Yakutiye İlçesinde herkes tarafından sevilen ve saygı duyulan bir isim olarak bilinen Yusuf Yıldırım´a Yakutiye Belediye Başkan Adaylığı için teklifte bulunduğu, görüşmelerin halen devam ettiği ve bu görüşmeler ışığında son kararı Yusuf Yıldırım´ın vereceği öğrenildi. Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok´un konu hakkında açıklama yapması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

17.11.2025

  • İMSAK 05:28
  • GÜNEŞ 06:55
  • ÖĞLE 12:05
  • İKİNDİ 14:41
  • AKŞAM 17:05
  • YATSI 18:26
  • Pazartesi 5.1 ° / -3.1 ° Güneşli
  • Salı 4.9 ° / -4 ° Güneşli
  • Çarşamba 7.4 ° / -2.2 ° Güneşli