Bahçeli : Nerede bir yalan varsa orada CHP vardır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "TBMM başkan seçiminde 'cumhur ittifakı'nın gereği neyse o yapılacaktır.

Bahçeli : Nerede bir yalan varsa orada CHP vardır

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "TBMM başkan seçiminde 'cumhur ittifakı'nın gereği neyse o yapılacaktır. MHP Gazi Meclis'in çatısı altında üstlendiği milli sorumluluğun gereklerini şuurla, vakarla, mehabetle, muhabbetle ve dürüstlükle yapacak; son tahlilde tuzaklara, oyunlara, tahriklere sabırla, metanetle ve akılla karşılık verecektir" dedi.

MHP lideri Bahçeli, parti genel merkezinde, milletvekilleri ile bir araya geldi. Toplantıya katılacak vekiller, salona ateşleri ölçülüp, dezenfekte edilerek, içeri alındı. Kurmayları ile birlikte salona giren Bahçeli'nin de maske taktığı görüldü. Toplantı sırasında milletvekillerinin aralarında 1'er boşluk bırakarak oturdukları gözlendi.

Bahçeli, burada yaptığı konuşmasında, partisinin 'cumhur ittifakı'nın iki paydaşından biri olduğunu bildirdi. MHP'nin 'cumhur ittifakı'nın içinde yer alsa da Meclis'te denge ve denetim işleviyle mevcut, muhalefet göreviyle mesul olduğunu kaydeden Bahçeli, "Muhalefet anlayışımızın tesisini ve teminini sağlarken, siyasetimizi milli şuurla teçhiz, sağlam argümanlarla tevsik; akıcı, akılcı, atik ve samimi üslupla tahkim ve takviye ettiğimiz yalın bir gerçektir. İnandıklarımızı ifadeden hiçbir zaman imtina etmediğimiz aşikârdır" diye konuştu.

'NEREDE YALAN VARSA CHP ORADADIR'

Siyaseti yozlaştıran çarpık zihniyetlerin artan etik sorunlarının Türkiye'yi zora soktuğunu, ayak bağı olduğunu belirten Bahçeli, Türk siyaseti kirlenirken, milli iradenin kösteklendiğini kaydetti. Bahçeli, "TBMM'de sipariş grup kuran ve kurduranlar, milletvekili borsasında alım satım yapanlar, milletin vermediği yetkiyi korsanca ve kurnazca kullanmaya heveslenenler, marjinal partilere belirli süreli ve belli amaçlara matuf milletvekili verip iş bitiminde tekrar iade alanlar Türkiye'nin imaj ve prestijini zedeleyen köhne ve kötürüm zihniyetlerden başkası değildir. CHP bu gaflet ve rezalet kervanının başını çeken çıbanbaşıdır. Demokrasi demek dalavereyle ipotekli ve icazetli partilerin grup kurmalarının önünü açmak demek değildir. CHP, demokrasiyi zillet çamuruyla ziyan etmenin peşindedir. Türkiye'yi engellemenin arayış ve beklentisi içindedir. Nerede yalan varsa CHP oradadır" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Bahçeli Nerede yalan varsa orada vardır

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli