AZİZİYE´DE TALEP ÇITASI YÜKSELİYOR

Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye ilçesi sınırları dâhilinde bulunan mahalle statüsünde ki köyler AK Partili Belediye ile adeta altın çağını yaşıyor

AZİZİYE´DE TALEP ÇITASI YÜKSELİYOR

 

 

Bir süre önce Selçuklu, Saltuklu ve Ilıca mahalle muhtarları ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Orhan, daha sonra Paşayurdu, Emrecik, Alaybeyi, Ocak, Demirgeçit, Alaca, Tebrizcik, Atlıkonak, Çiğdemli, Gelinkaya, Başçakmak, Eskipolat, Yoncalık, Sorkunlu, Eğerti ve Ağcakent muhtarlardan talep ve eksiklikler konusunda bilgi aldı. İçinde bulunduğumuz kış mevsiminde karla mücadele çalışmalarının ağırlık kazandığı toplantıda yaz aylarında yapılacak olan yatırımlarda masaya yatırıldı. Mahallelerin sosyal donatı alanları ve rutin hizmetlerde eksiklik olmadığını hatırlatan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, önümüzdeki hizmet döneminde de yeni yatırımların yapılacağının altını çizdi.

TALEP ÇITASI YÜKSELİYOR

Aziziye ilçesi sınırları dâhilinde bulunan mahalle statüsünde ki köyler AK Partili belediye ile adeta altın çağını yaşıyor. En ücra mahallelere kadar çocuk oyun alanlarından, köy konaklarına ve çoban evlerine  kadar hemen her yatırımın yapıldığı görülüyor. Mahalle sakinlerinden şimdilerde düğün salonu ve spor alanları konusunda talepler geldiğini hatırlatan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ?Guruplar halinde mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelip hizmetlerin yerine getirilmesi konusunda istişare ediyoruz. Gelen talepler genel olarak rutin hizmetler konusunda başarılı olduğumuzu ortaya koyuyor. Aziziye´nin daha yaşanabilir bir ilçe olması için elbirliği içindeyiz. Gurup köylerimizin ortak kullanmak için talep ettikleri düğün salonu istekleri oluyor. Bunlarla birlikte tarım ve hayvancılık yatırımları ile ilgili genel talepler de var. Biz bu taleplerin tamamına cevap vermek için planlama yapıyoruz.? diye konuştu.

MUHTARLARIMIZ İLE HER AN DİYALOG İÇERİSİNDEYİZ

69 mahalle statüsünde köy ve üç merkez mahalle ile Erzurum´un en fazla coğrafi alana sahip ilçesi olduklarını vurgulayan Başkan Orhan, muhtarların belediye olan irtibatlarının sağlanması için kurulan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ile her an ulaşılabilir olduklarını dile getirdi. Başkan Orhan, ?Muhtarlık müessesesi bizler için önem arz ediyor. Vatandaşımız ile bizlere köprü vazifesi gören muhtarlarımızın taleplerinin hemen karşılık bulması için çabalıyoruz. Hizmette gecikmenin olmasını istemiyoruz? şeklinde konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false