Ayıp Ediyorsun Dr. Şadi Yazıcı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Meğer Erzurumlu Değil Anadoluluymuş, Erzurum'da sadece Tıbbiye Eğitimi almış...

Ayıp Ediyorsun Dr. Şadi Yazıcı

 

Önceki gün İstanbul'un Tuzla İlçesinde bulunan Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bayrak törenine katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, burada yaptığı konuşmasında ”Ben Anadolu’da doğmuş, İstanbul’a henüz üç yaşındayken 1974 yılında gelmiş bir ailenin çocuğuyum. Benim babam Almanya’da yetişmiş, kendi işlerini Kartal’da kurmaya çalışırken ben tıbbiyeyi Erzurum’da okudum." diyerek sanki Erzurumlu olduğunu söylemekten kaçınan Başkan Şadi Yazıcı Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören Erzurumlu öğrenciler tarafından garip karşılandı.

Kendisinin Erzurumlu olduğu için Tuzla ilçesindeki Erzurumlular tarafından sevilen başkan yapmış olduğu bu açıklamasıyla Tuzla'da yaşayan Erzurumlu vatandaşların tepkisine yol açarken bazı öğrenci velileri ise "Herkes Dadaş Olamaz Şadi Yazıcı" diye tepkilerini dile getirdiler.

Önceki yıllarda da Tuzla İlçesinde Belediye Başkanlığı yapan Erzurumlu hemşerimiz İdris Güllüce'nin katıldığı her toplantı ve söyleşilerde Erzurumlu kimliğini öne çıkarmasından dolayı isminin Tuzla'da ölümsüzleştiğini ifade eden Tuzla'da yaşayan Erzurumlu vatandaşlar, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın bu yaptığı ilk gaf değil dediler. İlçe sınırlarında çok sayıda Karadenizli vatandaşların yaşadığının da altını çizen Erzurumlu vatandaşlar Şadi Yazıcı beyefendi'nin seçim çalışmaları kapsamında da Erzurumluların bulunduğu yerlerde Erzurumlu Karadenizli vatandaşların toplu olduğu yerlerde de Karadenizli gibi davranmalarından çok şikayetçi olduklarının altını çizdiler.

İşte Dr. Şadi Yazıcı'nın önceki gün Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki bayrak töreninde yaptı ğı konuşmanın satırbaşları;

”Ben Anadolu’da doğmuş, İstanbul’a henüz üç yaşındayken 1974 yılında gelmiş bir ailenin çocuğuyum. Benim babam Almanya’da yetişmiş, kendi işlerini Kartal’da kurmaya çalışırken ben tıbbiyeyi Erzurum’da okudum. Geldim burada klinik açtım. 20 yıl önce siyasete başladım. Ailemde siyaset yapan hiç kimse yoktu. Bizim köyümüzde doktor da yoktu. Klinik açtım, hastanem var. Eşim, doktor. Çocuklarım da okuyorlar. Hiç kimse de elimden tutmadı. Siyasette de bir tane tanıdığım yoktu. AK Parti’nin kuruluş yıllarında Tayyip Bey’i tanıdım o kadar. Bedava peynir ancak fare kapanındadır. Hiçbir şey çalışmadan olmaz. Siz simidi bile iyi satın, sizi bulup alırlar. İşinizi iyi yapın. İşinizi sağlam yapın. Hiç kimse boşta kalmaz” dedi.

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Ediyorsun . Yazıcı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli