AYHAN TÜRKEZ FETÖ´YE MEYDAN OKUDU

Ayhan Türkez: ?Biz kar altında üşüyeceğiz birileri Pensilvanya´da ısınacak. Yok öyle bir şey!?

AYHAN TÜRKEZ FETÖ´YE MEYDAN OKUDU

 

 

 İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü ve Kardelen TV program yapımcısı Gazeteci yazar Ayhan Türkez ?Bu kutlu durakta, bu mübarek beldede, ecdadın önce vatan, sonra vatan ve ebediyen vatan şiarını ayakta tutan Dadaşlar, 12 Mart 1918, 23 Temmuz 1919 gibi yeni bir tarih yazdınız. Ejdadın ruhu bu asil duruşla muazzez oldu. Sizler de ilelebet aziz olunuz´ dedi. 

Türkez, ?Bir milletvekili ağabeyimin dediği gibi, Erzurum Ruhu olan şehir..Erzurum ruhunu ve bedenini vatan, millet, devlet ve ilayı kelimetullah için adayanların şehri. Devlet, vatan, millet ve bayrak birdir diyenlerin şehri. Tarihin şeref levhasında kaydedilecek bu asil nöbetinizde Nene Hatun sizinle beraber..Alvarlı Efem aramızda. Abdurrahman Gazi Hazretlerinin duası sizlerle..Vatan size, siz Allaha emanetsiniz..? diye konuştu.
15 Temmuz gecesinden bugüne kadar Erzurum´da demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlarla sohbet ederek Erzurum´un nabzını tutan İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Yakutiye meydanında halka hitap etti.

Türkez; ?Biz Erzurum´uz, Siz Erzurumlusunuz. Hepimiz biriz. Biz kar altında üşüyeceğiz birileri Pensilvanya´da ısınacak. Yok öyle bir şey. Eyy FETÖ İşte demokrasi, işte meydan, işte Erzurum, İşte Dadaşlar, işte Yakutiye buyurun?? diye konuştu.

Türkez, Milli İrade Platformu´nda dadaşların hainlere karşı asil duruşuna dikkat çektiği konuşmasında, yılmadan, yorulmadan Demokrasi nöbetine katılan Dadaşlara teşekkür etti.
İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ayhan Türkez, 15 Temmuz´da hain kalkışmada bulunan, şerefli Türk askerine leke getirmeyi amaç edinen hain güruha en güzel cevabı Dadaşların verdiğini vurguladı. Milli İrade Platformu´nda Türkiye Cumhuriyeti´nin Dadaş evlatlarına seslenen Türkez, ?Birliğimizi dirliğimizi 15 Temmuz´da cümle aleme en güzel şekilde gösterdiniz. Sağ olun, Var olun, ebediyen Dadaş olun..? dedi
Vatan dendiğinde ilk akla gelen şehrin Erzurum olduğunu kaydeden Türkez, ?Erzurum ?önce vatan´ diyenlerin otağı. Bunu 15 Temmuz´da bir kez daha tüm dünyaya gösterdiniz. Hainlere korku salan duruşunuzla tarih yazdınız. Bu psikopat, gözü dönmüş hainlere en güzel cevabı sizler verdiniz. Allah hepinizden razı olsun.? diyerek, Erzurum´da olmaktan, Erzurumlu olmaktan büyük onur duyduğunu belirtti.

Türkez´in yaptığı konuşma, Demokrasi Nöbetini Erzurum´da yerine getiren AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve meydanı dolduran Türkiye Cumhuriyeti´nin Yılmaz bekçileri Dadaşlar tarafından yoğun alkış topladı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli