Aydemir: ‘Biz Halkın Huzuruna Çıkanlardanız'

AK Parti'nin diğer partilere göre önemli bir diğer farkının da halka bakış açısı olduğuna işaret eden Aydemir, ‘Diğerleri seçimlerde halka iniyoruz, diyorlar. Biz, toplumsal irfan, izan ve feraseti temsil eden Halkımıza çıkıyoruz. Halkımızın huzuruna çıkı

Aydemir: ‘Biz Halkın Huzuruna Çıkanlardanız

AYDEMİR UZUNDERE'DEYDİ

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, hizmet öngörü ve hedeflerinin seçim sürecini içermediğini belirterek, ‘Halkı ve hizmeti seçimden seçime hatırlayanlardan değiliz. Önce insan diyen AK Davanın mensupları olarak, her zaman ve her daim halkımızın emrindeyiz' dedi.

AYDEMİR'E YOĞUN İLGİ VE TEVECCÜH

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir Uzundere ve köylerini ziyaret etti. Parti ilçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulunan Aydemir, partilileriyle istişare etti. İlçenin köylerinde AK Partinin hizmet vizyonunu paylaşan Aydemir, büyük teveccüh ve ilgi gördü.

AK PARTİ FARKI

AK Parti olarak Türkiye, bölgede ve ilde bir farkındalık oluştuğunu, AK Parti adının tek başına halka hizmeti, özgürlükleri ve inanç serbestisini hatırlattığını kaydeden Aydemir, ‘AK Parti halkın yüreğine girmenin şifre ve anahtarı halinde. Buna ne kadar şükretsek azdır. Halkımız, partimizin, davamızın bir hizmet felsefesini temsil ettiğini, yatırım ve hizmetleriyle halkın geleceğini inşa ettiğini, özellikle gençlerimiz için geleceğe emin biçimde uzanan bir yol haritası oluşturduğunu biliyor ve güveniyor. Biz bu güveni devam ettirecek, AK Partinin ortaya koyduğu hizmet ruhunu canlı ve diri tutacağız' diye konuştu.

‘HİZMET FELSEFEMİZ DÜRÜSTLÜK TEMELLİDİR'

Halkın beklentilerine  dayanaksız, temelsiz, hayali ve ütopik yaklaşanlardan olmadıklarının altını çizen Aydemir, ‘ Vatandaşımız  siyaseti amaç edinenlerle, siyaseti halka hizmette araç olarak görenleri iyi biliyor. Bizim halka hizmet sınavında karnemiz başarılı, alnımız açık.  Halkımızla hayallerimizi değil, gerçekleri paylaşıyoruz. Hizmet felsefemiz dürüstlük üzerine kuruludur' kaydını düştü.

‘BİZ HALKIMIZIN HUZURUNA ÇIKANLARDANIZ'

AK Parti'nin diğer partilere göre önemli bir diğer farkının da halka bakış açısı olduğuna işaret eden Aydemir, ‘Diğerleri seçimlerde halka iniyoruz, diyorlar. Biz, bu davanın hizmet ufkunu oluşturan kurucu liderinin her zaman yinelediği ve vurguladığı üzere, toplumsal irfan, izan ve feraseti temsil eden Halkımıza çıkıyoruz. Halkımızın huzuruna çıkıyoruz. O yüzden onların yüce gönüllerindeyiz' dedi.

UZUNDERE VE FARKINDALIK

Uzundere'nin Erzurum'un ‘Aydın' yüzünü ifade eden ilçeleri arasında yer aldığını kaydeden Aydemir, ‘Uzundere Erzurum'un markalaşma sürecinde öne çıkan bir ilçemiz. Gerek tarım, gerek turizm bakımından ilimizin de marka ufku. Organik tarımı, turizm potansiyel ve kaynaklarının yanı sıra bu ilçemiz aynı zamanda beşeri sermayesi ile de öne çıkıyor. Tarihi boyunca yetiştirdiği değerler, yalnızca il ve bölgede değil ülkemizin de ‘Aydın Vizyonu'nu, eski adıyla münevver ufkunu oluşturdu. Bu yönüyle Uzundere Erzurum için ortak aklın ifade bulduğu bir adrestir.' diye konuştu.

İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜ VE HALKIN VİCDANI

Köylerdeki sohbetlerinde, AK Parti'nin en büyük yatırımları olan inanç, fikir ve teşebbüs özgürlüklerine de değinen Aydemir, bazı siyasi partiler tarafından seslendirilen Diyanet İşleri Başkanlığının kapatılması, İmam Hatiplerin  kapısına kilit vurulması söylemlerine tepki vererek, ‘ Bilmiyorlar ki, böylesi bir akıl tutulmasına AK Parti izin vermez, bu yüce halk izin vermez. Halkımızın iman ve vicdanı onların bu kirli düşüncelerini yok eden en büyük güçtür.' dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli