Tarih: 09.07.2024 00:59

Aydemir Adem Kınalı, “Periler Diyarı’na bekliyoruz!

Facebook Twitter Linked-in

 

Mülkiyeti Narman Belediyesi’ne ait olan Peri Bacaları Sosyal Tesisleri 2020 yılında alınan meclis kararıyla Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına tahsis edilmişti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, 11 Haziran 2024 tarihli gerçekleşen oturumunda gündeme gelen Narman Belediye Başkanlığı’nın 2461 sayılı tahsis talep yazılarında kısaca;  01.09.2020 tarih ve 31 sayılı normal Belediyesi Meclis kararıyla 10 yıllığına Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına tahsis edilen mülkiyeti Narman Belediyesi’ne ait Yoldere Mahallesi 120 Ada 16 parselde kayıtlı 3341,88 metrekare yüzölçümlü taşınmazın tahsislerinin iptaline;  

Ayrıca Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından 120 ada 16 parsel üzerinde yapılan Narman Peri Bacaları Sosyal Tesis binasının 5 (Beş) Yıllık süreyle Narman Belediyesi adına tahsisi talebine yönelik alınan karar oy birliğiyle kabul edildi.  

Alınan kararın ardından Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı, tesislerin malzeme ve personel eksiklerini tamamlayarak 03 Temmuz 2024 tarihinde faaliyete geçtiğini duyurdu.

Aydemir Adem Kınalı, “Periler Diyarı’na bekliyoruz!

Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı, yaptığı açıklamasında,Periler Diyarı olarak anılan Narman’ımızda sıcak ve samimi atmosferde, atv, bisiklet ve atlı gezi turları gibi etkinliklerimizle keyifli bir gün geçirmeye davet ediyoruz.   

Narman Belediyesi Peri Bacaları Sosyal Tesisi geniş ve ferah mekânları ile doğa içerisinde rahat bir ortamda keyifli bir yemek keyfi yaşamanızı sağlar.

Sıcak ve samimi atmosferimizde, sevdiklerinizle birlikte huzurlu sohbetlere dalabilir, atv, bisiklet ve atlı gezi turları gibi etkinliklerimizle keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Narman Belediyesi Peri Bacaları Sosyal Tesisi doğanın kucağında, huzur dolu bir tatil deneyimi sunar. Doğanın eşsiz güzelliklerine karşı, 4 adet odamız, geniş bahçelerimiz ve lezzetli mutfağımızla, tatilinizi unutulmaz kılmak için her detay düşünülmüştür.

Misafirlerimizin rahatlığı ve memnuniyeti bizim için önemlidir, bu yüzden Peri Bacaları Sosyal Tesisi olarak her anınızı özel kılmak için çaba sarf ediyoruz.

Doğum günleri, iş toplantıları, düğünler veya diğer kutlamalarınızı unutulmaz kılmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sizi ve sevdiklerinizi Periler Diyarı olarak bilinen bu eşsiz deneyime davet ediyoruz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —