Tarih: 25.04.2025 00:06

Avukat Ebubekir Elmalı Gemileri Yaktı

Facebook Twitter Linked-in

 

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Erzurumspor - İstanbulspor maçında yaşanan hakem skandalları ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Dış ilikler  Kurulu Üyesi Cavit Sevim’in sosyal medya üzerinden yaptığı küfürlü paylaşım, Erzurum camiasında büyük yankı uyandırdı. Erzurumspor sevdalısı ve tanınmış hukukçu Avukat Ebubekir Elmalı, yaşananlara sessiz kalmadı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Erzurum’da gerçekleştirdiği sosyal projeler ve Erzurumspor’a verdiği maddi-manevi destekle gönüllerde taht kuran Elmalı, İstanbulspor maçındaki hakem hatalarına ve Cavit Sevim’in çirkin söylemlerine karşı hukuk mücadelesi başlattı. Önce Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek Cavit Sevim hakkında suç duyurusunda bulunan Avukat Elmalı, ardından konuyu Türkiye Futbol Federasyonu’na taşıdı.

TFF'YE SİLAH ÇELENK BIRAKACAK 
Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Elmalı, “Perşembe günü TFF önünde, hakem hatalarına dikkat çekmek ve TFF Dış ilişkiler Kurulu Üyesi Cavit Sevim’in sosyal medyada Erzurumlulara yönelik kullandığı aşağılık üslup nedeniyle istifaya davet etmek amacıyla siyah çelenk bırakacağım. Bu kapsamda Ankara Valiliği’ne demokratik hakkın kullanımı için bildirim dilekçemi verdim. Bununla birlikte adli ve hukuki süreci de sürdüreceğim. Erzurum ve Erzurumspor asla sahipsiz değildir” ifadelerine yer verdi.
Erzurumspor’un her maçını yerinde takip eden, kulübe her anlamda destek veren Elmalı’nın bu çıkışı, Erzurum camiasında büyük takdir topladı. Gelişmeler, hem spor hem de hukuk dünyasında dikkatle takip ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —