ATİLLA DÖLEKLİ'NİN EMANETİ EMİNE DÖLEKLİ AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

Merhum Atilla Dölekli'nin eşi Emine Dölekli 16.03.2023 tarihi Perşembe Günü saat 15.00 da AK Parti Erzurum İl Başkanlığında, başlatmış olduğu müracaatını resmiyete dökerek aday adaylığını ilan edecek.

ATİLLA DÖLEKLİ

 

İlimizin Dadaş Gelini adıyla anılan ve 2018 yılında yapılan seçimler esnasında elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz Atilla Dölekli'nin eşi Emine Dölekli 16.03.2023 tarihi Perşembe Günü saat 15.00 da AK Parti Erzurum İl Başkanlığında, başlatmış olduğu müracaatını resmiyete dökerek aday adaylığını ilan edecek.

Emine Dölekli yapmış olduğu açıklamada duygularını dile getirerek 

“Sayın Cumhurbaşkanımız; 2071 hedeflerinde gençleri işaret edince, Arif Nihat Asya’nın fetih marşındaki mısralar kulaklarım da çınladı, ne diyordu şair;

“Delikanlım! İşaret aldığın gün atandan! Yürüyeceksin! Millet yürüyecek arkandan!”

Ve Cumhurbaşkanımın kadınların önemine, siyaset arenasındaki yerlerine yaptığı vurgu ve en önemlisi de siyasette kadınlarımıza sunmuş olduğu fırsatları kendimize şiar edinip, güç almanın teşvikiyle;

Bu nedenle belirlenecek 28. Dönem Milletvekili adaylığı İçin yüreğimizden geçen niyetimizi açıklayarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ nın hedeflediği ilkeler doğrultusunda yürümeye talibiz. Türkiye Yüzyılında nefer olmaya, çileye elimizden geldiğince merhem olmaya, vücudumuzu ve ruhumuzu taşın altına koymaya niyet ettik bir kere. 

Eşimin; Erzurum İçin hayalleri vardı o hayaller üzerine vefat etti, o hayalleri bana en büyük miras kaldı. O’nu Erzurum toprağına verdiğim gün; Erzurum’un taşı toprağı benim için Atilla oldu, sevdam oldu ve ben de Erzurum, Erzurum’un taşı-toprağı oldum. Ben; Erzurumluların emanetiyim. Erzurum kadim bir vefa şehridir, ve inanıyorum ki bu özelliğinden dolayı emanetlerine sahip çıkacaktır. 

Karadeniz kızı, Dadaş geliniyim. Karadeniz’in hırçınlığı ve Palandöken’in vakarı eklenince, bende sizin gibi Erzurum sevdasına tutuldum. Tutulduğum bu memleket sevdası uğrunda hizmet edebilmek ve eşimle beraber kurduğumuz bu şehir ve insanına hizmet etme hayallerimizin bana vermiş olduğu sorumluluk üzerine yapılacak olan milletvekili seçimlerinde, Adalet ve Kalkınma Partisinden Erzurum Milletvekili aday adayıyım demeye geldim.

İşte bu vesile ile hemşerilerimden ve kamuoyundan saygılarımla desteklerini arz ediyorum.” Diyerek açıklama yaptı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı