ATATÜRK ÜNİVERSİTE İLE HASTANE ARASINDAKİ YOL YENİDEN AÇILIYOR

BAŞKAN MEHMET SEKMEN VE REKTÖR ÖMER ÇOMAKLI ÜNİVERSİTE İLE HASTANE ARASINDAKİ LABİRENT YOLA ORTAK ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİ

ATATÜRK ÜNİVERSİTE İLE HASTANE ARASINDAKİ YOL YENİDEN AÇILIYOR

 

 

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, üniversite ve Şehir Hastanesi arasında yapılacak yol ve duvar çalışmaları için bir araya geldi.

Yapımı tamamlandıktan sonra herkesin hayretle izlediği yol güzergahı nihayet Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı tarafından düzenlenmek için ortak çalışmaya gidildi.

Üniversite'yi Çat yoluna ve Hastanelere bağlayan yol geçtiğimiz aylarda Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü tarafından düzenleme yapılarak Yıldızkent'in ara sokaklarına güzergah edilmişti. bu yol güzergahını takip eden sürücüler hastaneye gitmek için Yıldızkent'in ara sokaklarını dolaşarak hastaneye ve Çat Yolu'na ulşaılıyordu. bir çok maddi hasarlı kazaya'da davetiye çıkaran bu yol nihayet Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'nın girişimleriyle düzenleme yapılmaya gidildi.

Bu kapsamda hazırlanan projeleri incelemek ve bu doğrultuda yapımına başlanan çalışmaları yerinde gözlemlemek için bir araya gelen Rektör Çomaklı ile Başkan Sekmen’e iki kurumun ilgili yöneticileri de eşlik etti.

Üniversite ile Şehir Hastanesi arasındaki sınırları belirlemek ve yeni bir koridor oluşturmak için yapımına başlanan yol ve duvar çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Rektör Çomaklı ile Başkan Sekmen de yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yol ve duvar çalışmalarının üniversite ve çevresine yeni bir çehre kazandıracağını söyleyen Rektör Çomaklı, özellikle ilerleyen zamanlarda Şehir Hastanesinin çevresinde artacak trafik yoğunluğunun bu proje sayesinde rahatlayacağını aktardı.

Üniversite ve hastane arasındaki ulaşımın da aksamadan sürmesi için çalışmaların bir an önce bitirileceğini belirten Prof. Dr. Çomaklı, destekleri ve özverili çalışmaları için Başkan Mehmet Sekmen ve ekibine teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli