AŞKALE ESNAFIN'DAN İBRAHİM AYDEMİR'E ÖVGÜLER

AK PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ İBRAHİM AYDEMİR AK PARTİ AŞKALE İLÇE TEŞKİLATININ AYLIK DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDI

AŞKALE ESNAFIN

 

AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Aşkale ilçesine çıkarma yaptı. İlçe Başkanlığının düzenlediği “Aylık Danışma Meclisi Toplantısı”na iştirak eden AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, daha sonra esnafı ziyaret edip gün boyu çeşitli gezi ve incelemelerde bulundu. Ankaradaki yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça memleketi Erzurum'a gelerek il ve ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve Erzurum Milletvekili,İbrahim Aydemir, İl Başkan Yardımcısı Turgut Mollaoğlu ile birlikte Aşkale İlçe Başkanlığının düzenlediği “Aylık Danışma Meclisi Toplantısı”na katıldı. 

"İNTERAKTİF BİR SOHBET ZEMİNİ OLUŞTU"

Çok verimli geçen toplantıya değer katan İlçe Başkanı, Belediye Başkanı, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyelerine şükranlarını sunup teşekkür eden Milletvekili Aydemir, partililerle bir araya geldi. Aşkale İlçe Başkanlığının düzenlediği Aylık Danışma Meclisi Toplantısına katılam Aydemir, interaktif bir sohbet zemini oluşturulan buluşmada, partililere çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Aydemir, toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirip, '' Gençlerimiz, Kadınlarımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz, Aşkaleli hemşehrilerimiz fikirleriyle büyük katkı sundular; maksat hasıl oldu. Minnettarız.'' dedi. 

AYDEMİR AŞKALE ESNAFINDAN ÖVGÜLER ALDI

Daha sonra Aşkale esnafını ziyaret eden Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen esnaf ziyareti sırasında esnafların sorunlarını dinledi, pandemi sürecinin zorluklarını hep birlikte yaşadıklarını ancak güçlü bir AK Parti hükümeti sayesinde tüm dünyayı etkileyen salgını en az hasarla atlattıklarını söyledi. Aydemir, esnaflardan Erzurum için çalışmalarından dolayı bol bol övgüler aldı. Aydemir, esnaf ziyareti ile ilgili yaptığı değerlendirmede, " Aşkale ilçemizde onlarca esnafımız ve hemşehrimizle mülaki olduk. Sn. Cumhurbaşkanımız şahsında AK Parti kadrolarını yüreklerine rapteden hemşerilerimiz hizmet azmimizi perçinlediler. Teşekkürler Aşkale " şeklinde konuştu. 

İŞ ALANLARINI ZİYARET ETTİ

Aşkale ilçesinin en önemli duraklardan birisi olan devasa TürkMag üretim tesislerini de ziyaret eden Milletvekili Aydemir, " 400’e yakın istihdamı ve 30 milyon dolarlık ihracat hacmiyle ülke ekonomisine değer katan Manyezit-Krom Fabrikası sahipleri  Erzurum için ayrıcalıklı bir yerdedirler; duacılaryız"  ifadelerini kullandı. Aşkale’nin bir başka üretim tesisi ABS Alçı Fabrikasını ziyaret eden Aydemir,  "2021’de ihracatını 50 bin tondan 120 bin tona çıkarmayı hedefleyen firmamızla gurur duyuyoruz. Onlarca insanımıza iş, aş kapısı açanlar başımızın tacı hükmündedirler. Ziyaretten ve çalışmalara nezaretten eşsiz haz duyduk" dedi. 

MİLLİ KAYAKÇILARA BAŞARI DİLEDİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Kandilli Kayak merkezini de ziyaret edip, Biatlon yarışmaları öncesi kamp yapan Türk Milli Takım oyuncularına ve hocalarına başarı dileklerini iletti. Aydemir buradaki ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, '' Palandöken Kış Turizm Merkezinin en önemli ayaklarından birisi de Aşkale Kandilli’dir...  3 Şubatta yapılacak Biatlon yarışmaları öncesi Türk Milli Takım oyuncularını ve hocalarımızı ziyaret edip, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan ‘ın selamlarını ilettik.'' diye konuştu. 

AHMET YAPTIRMIŞ‘A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

7. Olağan Kongre sürecine katkılarından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aşkale Gençlik Kolları yönetimine gönderdiği teşekkür plaketlerini de takdim eden Milletekili Aydemir, İl Başkan Yardımcısı Turgut Mollaoğlu, Aşkale Belediye Başkanı, İlçe Başkanı, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve Meclis Üyeleri ile birlikte Aşkale İlçe Kaymakamı Murat Karaloğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette ortak vurgu, “Aşkale’ye hizmet ibadettir” oldu. Milletekili Aydemir'in Aşkale İlçesindeki son ziyareti, Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış'a oldu. Başkan Ahmet Yaptırmış’ın hizmetlerine teşekkür eden Aydemir,  bu ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede ise,  '' AK Parti kadroları olarak, Kış Turizm İlçesi etiketini çoktan hak eden bu nadide ilçemize hizmeti nasip edene şükrümüzü dile getirdik'' dedi. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

16.04.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:25
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı