ARZEN DONDURMA VE KILIÇOĞLU PASTANELERİ'NİN KURBAN BAYRAMI MEJESAJI

ARZEN DONDURMA VE KILIÇOĞLU PASTANELERİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI MURAT KILIÇ KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

ARZEN DONDURMA VE KILIÇOĞLU PASTANELERİ

 

Arzen Dondurma ve Kılıçoğlu Pastaneleri Yönetim kurulu başkanı Murat Kılıç Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Murat Kılıç Mesajında şu ifadelere yer verdi: Bayram denince ilk aklımıza gelen birlik ve beraberlik içinde geçen büyük aile sofralarıdır. Bayramlar, insanlar arası ayrım yapmaksızın, hoşgörünün, kardeş olabilmenin öneminin arttığı günlerdir. Bayramlar, umut demek, iyilik demek, dayanışma ve yardımlaşma demektir. Bizler, ihtiyaç sahibini, öksüzü, yetimi, yaşlıyı, kimsesizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan bir toplumun evlatlarıyız. Bu güzel ve önemli değerlerimizi, gelecek nesillerimize aktarmalı, geleceğimiz olan çocuklarımıza, gençlerimize bayramların değeri yaşatılarak, anlatılmalıdır. Yüzyıllardır yaşadığımız topraklarda bu anlayışın en güçlü temsilcisi Aziz Türk Milleti olmuştur. Gelecekte de aynı düzenin tesisi için irademiz vardır ve tamdır. Özellikle Filistin’de yaşanan soykırım ve işgal saldırılarının gölgesinde mübarek günlere yaklaşan kardeşlerimize sabır ve metanet diliyor, her en yanlarında durmaya devam edeceğimizi yineliyorum.

Rabbimize olan yakınlığımızı ifade ederek dini vecibelerimizi yerine getireceğimiz Kurban Bayramımızın İslam alemi başta olmak üzere tüm dünyada barış ve huzurun tesis edilmesine vesile olacağına, insanlığa merhameti hatırlatacağına inanıyorum. 

Rabbimize olan yakınlığımızı ifade ederek dini vecibelerimizi yerine getireceğimiz Kurban Bayramımızın İslam alemi başta olmak üzere tüm dünyada barış ve huzurun tesis edilmesine vesile olacağına, insanlığa merhameti hatırlatacağına inanıyorum. Bu bayramın; büyüklerimize ziyaretlerimizi, küçüklerimize göstereceğimiz sevgimizle harmanlayacağımız bir bayram olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. 

Bu vesileyle; idrak edecek olduğumuzun Kurban Bayramımızın küskünlerin barıştığı, yardımlaşmanın arttığı bir bayram olmasını temenni ediyorum” dedi. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

23.06.2024

  • İMSAK 02:44
  • GÜNEŞ 04:40
  • ÖĞLE 12:22
  • İKİNDİ 16:20
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:41
  • Pazar 26.4 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.9 ° / 10.5 ° Güneşli